Huipputehokkaat uppopumput eri sovelluksiin

Saksalainen KSB Aktiengesellschaft esitteli Amarex KRT -uppopumppujensa uusimman sukupolven ensimmäistä kertaa Saksassa IFAT-messuilla, jotka järjestettiin tänä vuonna Münchenissä. Pumpputyyppiä käytetään erilaisten yhteiskunta- ja teollisuusjätevesien käsittelemiseen. Maksimi tuotto on 10 080 m3 tunnissa ja maksiminostokorkeus 120 m. Moottorin teho on 850 kW, minkä ansiosta pumppu on markkinoiden tehokkain vakiona saatava pumppu.

KSB:n Hallen toimipisteessä työskentelevät tuotekehitysinsinöörit ovat onnistuneet parantamaan hydraulisten jätevesikäsittelyjärjestelmien luotettavuutta ja lisäämään pumpun hydraulista tehoa. He keskittyivät kehitystyössä jätevesipumppuasemien tyypillisiin toiminta-alueisiin. Juoksupyörien läpäisy täyttäää voimassa olevan standardin vaatimukset. Jotta pumppuja voidaan käyttää mahdollisimman monessa käyttösovelluksessa, uudet uppopumput ovat saatavilla neljällä vaihtoehtoisella, entistä kehittyneemmällä juoksupyörällä varustettuna.

Alhaisen energiankulutuksen varmistamiseksi myös uppopumppujen sähkömoottoreilla on tärkeä merkitys. Tämän vuoksi tarjoamme myös valikoiman korkean hyötysuhteen IEC 60034-30 –standardin mukaisia IE3-luokan moottoreita.

Ympäristöystävällisellä öljyllä täytetty kammio varmistaa mekaanisten tiivisteiden jäähdytyksen ja voitelun myös kaasupitoisten nesteiden pumppauksessa. Reilusti mitoitetut kuulalaakerit tukevat ruostumattomasta teräksestä valmistettua akselia. Kaapeliläpiviennin suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Kaikki johtimet on kuorittu, tinattu ja tiivistetty hartsilla, mikä varmistaa kaapeliläpiviennin ehdottoman vesitiiviyden. Vaikka kaapelivaippa tai eriste vahingoittuisi, rakenne suojaa pumpun oikosuluilta.

Jotta pumput on helppo purkaa myös ankarissa olosuhteissa vuosien käytön jälkeen, kaikki veden kanssa kosketuksissa olevat kierreliitokset on tehty ruostumattomasta teräksestä. KSB toimittaa lisäksi happamien jätevesien siirtämiseen pumppuja, jotka on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja haponkestävästä dublex-teräksestä.

new Amarex KRT submersible motor pumps KSB:n uudet Amarex KRT -uppopumput on suunniteltu siten, että elinkaarikustannukset jäävät alhaisiksi.  © KSB Aktiengesellschaft, Frankenthal

Kaikki uutiset

Additional Information