Uutiset

KSB pyrkii avustamaan toimittajia työssään mahdollisimman paljon heidän etsiessään tuoreita lehdistökuvia tai uusinta uutistiedotetta. Tästä syystä julkaisemme säännöllisesti ajankohtaisia uutisia.

KSB julkaisee uutistiedotteet sivuillaan päivämäärän mukaan lajiteltuina. Ne voidaan lajitella myös seuraavin kriteerein:

 • Tekniset tiedotteet
 • Päivittäisuutiset
 • Liike- ja talousuutiset

Painolaatuiset lehdistökuvat saa asianomaisen uutistiedotteen kehysrungosta.

 1. Uusi työntekijä KSB Oulun toimipisteeseen

  KSB Oulu on saanut vahvistusta myyntitiimiinsä. Heikki Vierimaa aloitti 26.10 ja toimii venttiili- ja pumppumyynnissä Pohjois-Suomen alueella.

  lisää zu KSB geht auf Wachstumskurs
 2. Tapahtumia 2015

  KSB Finland Oy:n löydät tänä vuonna seuraavista tapahtumista:

  20.- 21.5 Yhdyskuntatekniikka 2015-näyttely, Turku

  20. - 21.5 EuroMining 2015, Tampere

  Tervetuloa tutustumaan osastoillemme!

  lisää zu KSB geht auf Wachstumskurs
 3. Mäntän Pumppauspalvelu Oy sulautui KSB Finland Oy:öön

  Mäntän Pumppauspalvelu Oy on fuusioitunut KSB Finland Oy:öön 1.1.2015 alkaen. Yhtiörakenteen muutoksen vuoksi Mäntän Pumppauspalvelu Oy:n tiedot ovat muuttuneet. Oheisesta tiedotteesta käyvät ilmi uudet yhteystiedot. Fuusio ei aiheuta muutoksia liiketoiminnassamme.

  lisää zu KSB geht auf Wachstumskurs
 4. Uusia rekrytointeja Keravalla ja Riikassa

  Päivittäismyyntimme sai vahvistusta elokuun alussa kun uusi myyntipäällikkömme Pasi Uoti aloitti työt Keravalla. Pasi siirtyi KSB:lle Tecalemit Flow Oy:n Area Sales Managerin paikalta.

  Myös Baltian myyntitiimimme on kasvanut. Riikan konttorissamme myyntityötä hoitaa Arnis Upenieks. Arnis siirtyi KSB:lle huhtikuussa SIA Onniselta.

  lisää zu KSB geht auf Wachstumskurs
 5. KSB Kokkola - Long Jump Games

  KSB Kokkola on vahvasti mukana Kokkolan torilla 4.7 järjestettävässä pituushyppykilpailussa.

  Lohtajan Veikkojen ja Kokkolan Veikkojen järjestämässä kilpailussa on mukana Suomen parhaita hyppääjiä ja kisojen tuotto käytetään paikalisen juniorityön tukemiseen. Pääkilpailu hypätään klo 18.00 alkaen. Aiemmin päivällä kisataan nuorten sarjojen kutsukilpailut.Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Tule mukaan kannustamaan suosikkisi voittoon! longjump_img

  lisää zu KSB geht auf Wachstumskurs
 6. Uudet, tehokkaat in-line-pumput taloteknisiin sovelluksiin

  Etaline pumppu

  Frankenthalissa sijaitseva KSB Aktiengesellschaft esittelee Etaline-in-line-pumppujensa uusimman version Essenin SHK-messuilla ja Nürnbergin IFH-messuilla tänä vuonna.

  lisää zu KSB geht auf Wachstumskurs

In den Ergebnissen blättern

Additional Information