Ura KSB:llä

Olemme aina kiinnostuneita taitavista ja kokeneista ihmisistä kokemusvuosien määrästä riippumatta. KSB on kansainvälinen pumppujen, venttiileiden ja järjestelmien asiantuntija. Asiantuntija tarvitsee sekä asiantuntijoita että päällikkötason henkilöitä. 

Oletko kiinnostunut kaupallisista tai teknisistä tehtävistä? Avoimet työpaikat -sivulla on lisätietoja vapaina olevista tehtävistä. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen.

What_we_offer_img

Mitä tarjoamme?

Järjestelmällistä koulutusta sekä alkuvaiheessa että myöhemmin, strategista urasuunnittelua ja kohdistettua tukea työntekijöille. Nämä ovat henkilöstöpolitiikkamme kulmakiviä henkilön asemasta riippumatta.

Mitä tarjoamme? to Mitä tarjoamme?
What_we_are_looking_for_img

KSB etsii asiantuntijoita

Sinä itse tiedät, missä kykysi ovat tehokkaimmin käytössä, olitpa sitten kiinnostunut huollosta, tuotannosta, suunnittelusta, tuotekehityksestä, myynnistä, materiaalihallinnosta tai kaupallisista osastoistamme.

Mitä etsimme? to KSB etsii asiantuntijoita
KSB Frankenthal – Administration building

Toimipisteemme eri puolilla maailmaa

KSB-tehtaiden sijaintipaikkakunnat tarjoavat sekä mielenkiintoisen työskentely-ympäristön että jännittävän elinpiirin. Mutta myös huolto- ja myyntitoimipisteemme sijaitsevat keskellä elämää.

Toimipisteemme eri puolilla maailmaa to Toimipisteemme eri puolilla maailmaa
Additional Information