Työskentely KSB:llä

Myös sinusta voi tulla osa suunnittelua ja tekniikkaa rakastavaa suurta, kansainvälistä perhettä, jonka tuotteet pitävät nesteet liikkeellä kaikkialla maailmassa. Tutustu siis perinteitä ja kokemusta vaalivaan yritykseen, joka on tiukasti ajan hermolla.

Vaikka yrityksellämme on kansainvälisiä toimintoja, KSB on säilyttänyt sekä selkeän rakenteen että yksinkertaisen tavan tehdä päätöksiä. Samalla olemme kuitenkin riittävän suuri tarjoamaan kaikki edut ja mielenkiintoisia tehtäviä kansainvälisille ihmisille tuotannossa, suunnittelussa, tuotekehityksessä, myynnissä, huollossa, materiaalihallinnossa ja muilla liiketoiminnan aloilla. Käytössämme on monien kansallisuuksien ja kulttuurien kokemus ja näkemys. Kansainvälisesti verkottunut kulttuurillinen tietopohja antaa eväitä päivittäiseen työhömme.

Menestyksemme takana on sekä taito että tekninen kehitys. Koska annamme työntekijöillemme vapauden tuoda tehokkaasti esiin omia ajatuksiaan, kykyjään ja tietämystään, henkilökuntamme on riippumatonta ja kykenee huippusuorituksiin. Tarjoamalla mielenkiintoista koulutusta ja palkitsemiskonsepteja olemme luoneet henkilökohtaisiin arvoihin perustuvia kestäviä näköaloja. Työntekijöidemme tukena ovat lukuisat seminaarit ja työpajat kasvavien vastuiden vastaanottamiseksi ja osaamisalueen laajentamiseksi.  

Additional Information