Tulevaisuus on täällä: lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisut KSB:ltä, ainoalta täyden valikoiman toimittajalta.

Vihdoin markkinoilla on LVI-toimittaja, joka tarjoaa täyden tuotevalikoiman – KSB vastaa kaikkiin haasteisiin ja täyttää kaikki tarpeet.


Ainoastaan KSB tarjoaa täyden valikoiman lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointituotteita. Pumppumme, venttiilimme, automaatiotuotteemme ja ohjausjärjestelmämme edustavat uraauurtavaa teknologiaa. Tuotteita yhdistelemällä pystytään kokoamaan erittäin tehokkaita LVI-järjestelmiä. Myös palvelutarjontamme on kattava: meiltä saatte kaiken konsultoinnista kunnossapitoon.

Näin talotekniikkanne hyötyy LVI-ratkaisuistamme:

KSB tarjoaa täyden tuotevalikoiman

Täydellisesti yhteensopiva LVI-tuotevalikoimamme on valtava edistysaskel. Erittäin tehokkaita pumppuja täydentävät kestävät venttiilit sekä innovatiiviset automaatiotuotteet ja ohjausjärjestelmät. Asiakkaamme hyötyvät LVI-kokonaisratkaisujen uudesta sukupolvesta. Tehokkuutta kaikissa ympäristöissä omakotitaloista lentoasemiin.

HKL-Formel

Energiatehokkuus

Tulevaisuus on kokonaisratkaisujen optimoinnissa. KSB arvioi FluidFuture®-menetelmän avulla tuotantokokonaisuutta, tunnistaa säästökohteita ja toteuttaa kestäviä parannuksia. Tämä ei paranna ainoastaan energiatehokkuutta, vaan säästä myös rahaa.

Lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointituotteiden kattavasta valikoimasta pystytään aina kokoamaan tehokkain järjestelmä. Tuotteemme täyttävät jo nyt tulevat hyötysuhdevaatimukset ja pitävät järjestelmänne taloudellisessa toimintakunnossa vuosien ajan.

FluidFuture


Lisätietoa FluidFuture®-menetelmästä

Lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointituotteet

Yrityksemme kattava tuotevalikoima täyttää saumattomasti mitä erilaisimmat tarpeet. KSB toimittaa lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja ilmastointiin tarkoitettuja pumppuja, venttiileitä, automaatiotuotteita ja ohjausjärjestelmiä. Rakensittepa pilvenpiirtäjää, lentoasemaa tai rautatieasemaa, tuotevalikoimastamme löytyy oikea ratkaisu. Autamme myös pienempien rakennusten ratkaisujen kanssa: KSB:llä on myös laaja valikoima omakotitaloihin tarkoitettuja LVI-pumppuja ja -venttiileitä. Ainoana täyden valikoiman toimittajana järjestelmiemme tehokkuus on huippuluokkaa.

Uusi Etaline in-line pumppu innovatiivisella PumpDrive Eco -järjestelmällä
Uusi Etaline in-line pumppu innovatiivisella PumpDrive Eco -järjestelmällä

Valmiina vuoteen 2017: uusi yhdistelmämme, johon kuuluvat Etaline, PumpDrive Eco, PumpMeter ja SuPremE®-moottori, on hyötysuhteeltaan maailman tehokkain magneetiton pumppujärjestelmä.

TUOTEKATALOGIIN

Kiertovesipumppu Calio

Calio ja Calio S

Calio- ja Calio S -kiertovesipumppumme ovat erittäin tehokkaita ja mahtuvat pieneen tilaan.

lisää to Energiatehokkaiden kiertovesipumppujen uusi sukupolvi: Calio ja Calio S
Etanorm PumpDrive ja KSB SuPremE-Moottori

Standardoitu Etanorm-vesipumppu uudella PumpDrive Eco -järjestelmällä

Etanorm on jo nyt maailman myydyin standardoitu vesipumppu. Uuden PumpDrive Eco -nopeudenohjausjärjestelmän ansiosta se on entistä energiatehokkaampi.

lisää to KSB:n standardoitu Etanorm-vesipumppu ja PumpDrive Eco: tehoyhdistelmä valloittaa maailmaa
Uusi Etaline-R

Etaline-R

Uutta Etaline-R in-line –pumppua saa 14 eri koossa myös suuriin LVI-sovelluksiin.

lisää to Etaline-R in-line –pumput pilvenpiirtäjiin – tehokkaita ja taloudellisia
Etaline PumpDrive – hotellin jäähdytyksessä

Etaline PumpDrive in-line -pumppu

Etaline PumpDrive on suoraan kytketty lämmityskiertopumppu moottorilla, joka on asennettu PumpDrive-nopeudensäätöjärjestelmään.

lisää to Etaline PumpDrive – optimaalinen hydrauliikkajärjestelmän ja nopeudenohjauksen yhdistelmä