Alkuperäiset KSB-varaosat säästävät sähköä ja estävät seisokkeja

Kaikki alkuperäiset KSB-varaosat edustavat uusinta tekniikkaa. Niiden ansiosta energian kulutus laskee ja seisokkeja voidaan välttää.

Alkuperäisten KSB-varaosien käytön edut

Huippuluokan materiaaleja, huippulaatua

KSB:n luotettavat uudet pumput ja niiden varaosat kuten juoksupyörät valmistetaan samoilla koneilla. Näin varmistetaan kaikkien tuotteiden korkea laatu.

Saatavana kaikkialla maailmassa

KSB toimittaa asiakkailleen heidän tarvitsemansa varaosat kaikkialle maailmaan. Lisäksi osaava ja laajasti pumput tunteva henkilökuntamme antaa opastusta vaikka kentällä.

Alkuperäisille varaosille myönnettävä takuu

Kaikille varaosille kuten pumpun juoksupyörille myönnetään KSB:n takuu. Varaosamme ovat erittäin korkealaatuisia ja pitävät järjestelmänne käynnissä vuosia.

24 tunnin huoltopalvelu

KSB käsittelee kaikki tilaukset nopeasti seisokkien välttämiseksi niin, että asiakkaat ovat täysin tyytyväisiä. Monet varaosat toimitetaan jopa 24 tunnin kuluessa tilauksen saapumisesta.

Pumppujen tuntemus

KSB antaa neuvoja kaikkiin varaosien saantiin ja optimaalisiin huoltoväleihin liittyvissä kysymyksissä. Näin voidaan hyödyntää uudet modifikaatiot ja innovaatiot. Toimimme aktiivisesti kehityksen ja tutkimuksen parissa, jotta järjestelmämme olisivat paitsi luotettavia, myös niitä kaikkein parhaita.

Additional Information

KSB Finland Oy / Keuruu

Address

Laserkuja 1

FI-42700 Keuruu

Route

Phone

workPuhelin:
+358 (0)3 4728 500
faxFax:
+358 (0)3 4728 530
ersatz pic

Download

New KSB Spare Parts Service for Standard Pumps

Download69 KB