Lähellä kaikkialla - Kansainvälinen ja paikallinen

New content item

KSB on johtavia pumppujen, venttiileiden ja niihin liittyvien järjestelmien toimittajia maailmassa. Puoleemme käännytään varsinkin, kun tarvitaan ratkaisuja vaativimpiin teollisuuden nesteensiirto- prosesseihin. Konsernilla on valmistusta 29 maassa sekä myynti- ja huoltokeskus yli 100 maassa. 

Löydät meidät aina läheltä missäpäin maailmaa tahansa.

Tuotevalikoimamme on laaja ja kattaa mm. seuraavat alueet:

Energia
Monipuolista voimalaitososaamista energia-alan ammattilaisille. Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme palvelee mm. voimalaitoksia, kattilanrakentajia sekä alan muita laiterakentajia ja suunnittelijoita. Panostamme erityisesti asiakaslähtöisiin kokonaisratkaisuihin. KSB:n perinteistä pumppu- ja venttiiliohjelmaa täydennämme mm. voimalaitoskäyttöön suunnitelluilla KSB MIL säätöventtiileillä. Lue lisää tuotteistamme energia.

Teollisuus
Laajalla pumppu- ja venttiilivalikoimallamme (mm. KSB, KSB Profin, Flowserve, Adler ja Orbinox) tarjoamme asiakkaallemme kokonaistaloudellisimman vaihtoehdon. Asiakkaitamme ovat niin teollisuuslaitokset kuin teollisuuden laiterakentajat, suunnittelutoimistot ja urakoitsijat. Lue lisää tuotteistamme teollisuus.

Vesi/jätevesi
Vesi on elämää ylläpitävä elementti ja siksi sen kierrättäminen ja siirtäminen on yksi tuotteidemme merkittävimpiä sovelluskohteita. Runsas pumppu- ja venttiilivalikoima mahdollistaa kilpailukykyisen tarjonnan. Vesitiimin avainasiakkaitamme ovat kuntien ja kaupunkien puhdas- ja jätevesilaitokset, suunnittelijat, urakoitsijat sekä alan laiterakentajat. Lue lisää tuotteistamme vesi ja jätevesi.

Talotekniikka
KSB tuotteilla tarjoamme monipuoliset ratkaisut myös talotekniikkaan; mm. Sprinkler-, paineenkorotus-, vesihuoltopumput sekä sulku- ja säätöventtiilit. Talotekniikassa keskitymme urakoitsijoihin sekä laiterakentajiin. Lue lisää tuotteistamme talotekniikka.

Kaivosteollisuus
Kaivosteollisuuden kuluttaviin pumppukohteisiin KSB:n omistama GIW Industries Inc. pystyy tarjoamaan osaamistaan maailmanlaajuisesti. KSB:llä on kaivosteollisuuteen myös kattava venttiilivalikoima. Lue lisää tuotteistamme kaivosteollisuus.

Käynnissäpito
Tarjoamme asiakkaillemme asennusta, asennustarkastusta, huoltoa, varaosapalvelua sekä vuosihuoltosopimuksia. Laajan paikallisverkoston avulla tavoitamme asiakkaan nopeasti ja tehokkaasti. Lue lisää palveluistamme käynnissäpito.

Additional Information

KSB Finland Oy

Address

Savirunninkatu 4

FI-04260 Kerava

Route

Phone

workPuhelin:
+358 10 288 411
faxFax:
+385 10 288 5685
KSB-the-company-that-keeps-it-moving_original

KSB Suomessa

KSB on johtavia pumppujen, venttiilien ja niihin liittyvien järjestelmien toimittajia maailmassa.

Tutustu yrityksemme toimintoihin Suomessa.

Lataa esite2 MB