KSB Finland Oy:n tuotemerkit ja tuotteet

KSB:llä on lukuisia tuotemerkkejä, jotka laadukkaine tuotteineen ja palveluineen edustavat KSB Groupia. KSB Finland Oy edustaa konsernin tuotteiden lisäksi muitakin tuotemerkkejä, joihin KSB:n laatuun tottuneet asiakkaat voivat luottaa.

KSB Konsernin tuotemerkkejä:

amri logo

AMRI-läppäventtiilit

KSB myy AMRI-tuotemerkillä läppäventtiileitä. Näitä venttiileitä käytetään talotekniikassa, teollisuudessa sekä vesi- ja sähkövoimaloissa. AMRI venttiileitä  saa pneumaattisella-, hydraulisella- ja sähkötoimilaitteella.

sisto logo

SISTO-kalvoventtiilit

KSB myy SISTO-tuotemerkillä kalvoventtiileitä, jotka sulkevat putkia taloteknisissä, teollisissa ja voimalaitossovelluksissa. KSB tarjoaa tällä tuotemerkillä myös erikoisventtiileitä steriileihin prosesseihin ja biotekniikkaan.

MIL logo

MIL-säätöventtiilit

MIL-tuotemerkki edustaa intialaisen tytäryhtiön MIL Controls Ltdn valmistamia säätöventtiileitä. MIL-venttiileitä myydään eniten Aasian markkinoille.

bombas itur logo

KSB ITUR -pumput

KSB ITUR SPAIN, S.A valmistaa pumppuja ITUR-tuotemerkillä. Näitä pumppuja käytetään eniten talotekniikassa ja teollisuudessa. Heiltä löytyvät myös tarvittavat laivasertifikaatit.

Kagema logo

KAGEMA-pumput, -ohjauskaapit ja -varavirtagenerattorit

KAGEMA Industrieausrüstungen GmbH:n tuotteet täydentävät KSB:n valikoimaa sähkökäyttöisillä ja dieselpumpuilla, ohjauskaapeilla ja varavirtajärjestelmillä. Kageman tuotteita toimitetaan useimmiten palontorjuntaan.

KSB Finland Oy:n edustuksia

Suomessa edustamme muun muassa seuraavia venttiilivalmistajia:

lisää to KSB Finland Oy:n edustuksia
Actuatech Italia toimilaitevalmistaja logo

Actuatech toimilaitteet

Actuatech valmistaa sekä 1- että 2-toimisia pneumaattisia Scotch Yoke -periaatteella toimivia toimilaitteita, jotka voidaan helposti asentaa pallo- ja läppäventtiileille.

Lue lisää Actuatechin nettisivuilta.
Adler palloventtiili tuotemerkki

Adler palloventtiilit

Adler S.p.a. -tuotemerkillä valmistetut PTFE-tiivisteiset palloventtiilit ovat korkealaatuisia ja luotettavia. Niitä on saatavana monista eri materiaaleista, eri kiinnitystapavaihtoehdoilla ja lisäksi esim. paloturvallinen ja kaksoiskaratiivisteellä varustettu malli. Venttiilit soveltuvat mm. vaarallisille kemikaaleille kuten vetyperoksidille, hapelle ja muille kaasuille.

Lue lisää Adlerin nettisivuilta
Konrad Armaturentechnik

Konrad-läppäventtiilit ja vaimennetut takaiskuventtiilit

Konrad Armaturentechnik valmistaa Saksan Bochumissa korkealaatuisia laipallisia ja hitsattavia läppä- ja takaiskuventtiileitä.

Lue lisää Konradin nettisivuilta
Linor Linuo metallitiiviste palloventtiili

Linor-palloventtiilit ja -segmenttipalloventtiilit

KSB Finland Oy edustaa Suomessa myös Linor-venttiileitä. Valikoimasta löytyvät metallitiivisteiset palloventtiilit sekä käsikäytöllä että pneumaattisella toimilaitteella. Segmenttipalloventtiileitä, joita joskus kutsutaan myös pallokalottiventtiileiksi, käytetään säätöventtiileinä mm. sellu- ja paperitehtailla.

Lue lisää Linor-venttiileitä valmistavan Linuon nettisivuilta
Orbinox levyluistiventtiilit

Orbinox-levyluistiventtiilit ja -takaiskuventtiilit

KSB Finland Oy myy Suomessa Orbinoxin valmistamia levyluisti- ja takaiskuventtiileitä sekä patoluukkuja. Orbinox on yksi maailman suurimmista levyluistiventtiilien valmistajista ja valikoimasta löytyy monia vaihtoehtoja niin paperi-, sellu- ja kaivosteollisuudelle kuin myös vesi- ja jätevesikäyttöön sekä muuhun teollisuuteen.

Lue lisää Orbinoxin nettisivuilta
Welland & Tuxhorn reduktioasema höyryjäähdytin

Welland & Tuxhorn -reduktioasemat ja -höyryjäähdyttimet

Suomessa Welland & Tuxhornin reduktioasemia ja höyryjäähdyttimiä myy KSB Finland Oy.

Lue lisää Welland & Tuxhornin nettisivuilta
Additional Information