KSB Finland Oy:n tuotemerkit ja tuotteet

KSB:llä on lukuisia tuotemerkkejä, jotka laadukkaine tuotteineen ja palveluineen edustavat KSB Groupia. KSB Finland Oy edustaa konsernin tuotteiden lisäksi muitakin tuotemerkkejä, joihin KSB:n laatuun tottuneet asiakkaat voivat luottaa.

KSB Konsernin tuotemerkkejä:

amri logo

AMRI-läppäventtiilit

KSB myy AMRI-tuotemerkillä läppäventtiileitä. Näitä venttiileitä käytetään talotekniikassa, teollisuudessa sekä vesi- ja sähkövoimaloissa. AMRI venttiileitä  saa pneumaattisella-, hydraulisella- ja sähkötoimilaitteella.

sisto logo

SISTO-kalvoventtiilit

KSB myy SISTO-tuotemerkillä kalvoventtiileitä, jotka sulkevat putkia taloteknisissä, teollisissa ja voimalaitossovelluksissa. KSB tarjoaa tällä tuotemerkillä myös erikoisventtiileitä steriileihin prosesseihin ja biotekniikkaan.

MIL logo

MIL-säätöventtiilit

MIL-tuotemerkki edustaa intialaisen tytäryhtiön MIL Controls Ltdn valmistamia säätöventtiileitä. MIL-venttiileitä myydään eniten Aasian markkinoille.

bombas itur logo

KSB ITUR -pumput

KSB ITUR SPAIN, S.A valmistaa pumppuja ITUR-tuotemerkillä. Näitä pumppuja käytetään eniten talotekniikassa ja teollisuudessa. Heiltä löytyvät myös tarvittavat laivasertifikaatit.

Kagema logo

KAGEMA-pumput, -ohjauskaapit ja -varavirtagenerattorit

KAGEMA Industrieausrüstungen GmbH:n tuotteet täydentävät KSB:n valikoimaa sähkökäyttöisillä ja dieselpumpuilla, ohjauskaapeilla ja varavirtajärjestelmillä. Kageman tuotteita toimitetaan useimmiten palontorjuntaan.

Additional Information