KSB Suomessa

KSB -tuotteiden myyntiä on ollut Suomessa jo 1920-luvulta lähtien. Tänään KSB:n tuotteiden parissa työskentelee Suomessa 67 työntekijää seitsemällä paikkakunnalla ympäri maata. Panostamme palveluun, asiantuntevuuteen ja paikallisuuteen. Meidät löydät läheltä.

Profile-Teaser_listMediumTn

Lähellä kaikkialla - kansainvälinen ja paikallinen

KSB on johtavia pumppujen, venttiileiden ja niihin liittyvien järjestelmien toimittajia maailmassa. Puoleemme käännytään varsinkin, kun tarvitaan ratkaisuja vaativimpiin teollisuuden nesteensiirto- prosesseihin. 

Yritysesittely to Lähellä kaikkialla - kansainvälinen ja paikallinen
Corporate_Responsibility_img

Yritysvastuu

KSB on sitoutunut yrityksen sosiaaliseen vastuuseen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme kestävän kehityksen ja oikeudenmukaisuuden periaatteita suhteessamme kanssaihmisiin ja ympäristöön.

Yritysvastuu to Yritysvastuu
ISO-OHSAS-certificate-picture

Huippulaatua - kansallisia ja kansainvälisiä sertifikaatteja

KSB toimii aina uusimpien laatustandardien mukaan kaikilla osa-alueilla, kaikkialla maailmassa. Myös KSB Finland Oy kiinnittää suurta huomiota huippulaatuun.

Laatu ja sertifikaatit to Huippulaatua - kansallisia ja kansainvälisiä sertifikaatteja
ksb-logo-im-grauguss-picture

KSB Finland Oy:n tuotemerkit ja tuotteet

KSB:llä on lukuisia tuotemerkkejä, jotka laadukkaine tuotteineen ja palveluineen edustavat KSB Groupia. KSB Finland Oy edustaa konsernin tuotteiden lisäksi muitakin tuotemerkkejä, joihin KSB:n laatuun tottuneet asiakkaat voivat luottaa.

Tuotemerkit to KSB Finland Oy:n tuotemerkit ja tuotteet
KSB_history_img

Kaikki alkoi ideasta - Kokemuksia vuodesta 1871

Syöttövesipumppu innovaatiollaan Johannes Klein valoi perustukset 130 vuotta sitten tämän päivän menestystarinalle joka tunnetaan nimellä KSB. Siitä lähtien KSB on valmistanut venttiilieitä ja pumppuja laajentaen tarjontaa jatkuvasti.

Historia to Kaikki alkoi ideasta - Kokemuksia vuodesta 1871
Value Statement

Arvolausuntomme

Vuonna 2018, KSB Finlandin hallinto kehitti työntekijöidensä kanssa omaa arvolausuntoaan, huomioiden emoyhtiön, asiakkaitten, toimittajien ja muitten sidosryhmien intressit. 

lisää to Arvolausuntomme
Additional Information