Nieuwe app KSB FlowManager vereenvoudigt pompbediening

KSB lanceert FlowManager, de nieuwe app voor de bediening en configuratie van de frequentieregelaars PumpDrive 2 en PumpDrive 2 Eco. Dankzij FlowManager stelt KSB haar klanten in staat om de bediening over hun pompen volledig in eigen handen te nemen. 

New content item Met de nieuwe app KSB FlowManager kunnen de gebruikers communiceren met hun pompen en deze bedienen en configureren.  © Screenshot: KSB SE & Co. KGaA, Frankenthal, Duitsland

KSB Flowmanager laat de gebruiker toe om op eender welk moment en op eender welke plaats controle te hebben over de bediening en monitoring van zijn pompen. FlowManager heeft, in tegenstelling tot de meeste pompbedieningapps, een bereik van 10m, wat het gebruiksgemak aanzienlijk vergroot.

De app toont het huidige bedrijfspunt en verleent toegang tot alle sleutelparameters, alarm- en waarschuwingsberichten evenals geregistreerde trends. Daarnaast beschikt de app ook over een inbedrijfstellingswizard voor open-lus-, persdruk- en drukverschilregeling. Geselecteerde parametersets kunnen bewaard, beheerd en verstuurd worden.

De “Parameter view” van KSB FlowManager laat toe de aandrijfparameters te bewerken om het pompsysteem aan te passen aan de systeemvereisten.

In combinatie met MyFlow Drive biedt de app de mogelijkheid om het bedrijfspunt van de pomp verder aan te passen via "Virtual impeller trimming". Deze functie kan gebruikt worden in de app met behulp van een TAN-invoer. De gebruiker kan een TAN-lijst met 50 geldige nummers aankopen. De nieuwe app kan ook gebruikt worden om het vaste toerental van de MyFlow Drive aan te passen aan het optimale bedrijfspunt. De externe Bluetooth gateway tenslotte laat draadloze communicatie met de apparaten toe via smartphone, tablet of notebook. De gateway kan extern op de service-interface van de apparaten aangebracht worden.

KSB FlowManager is beschikbaar voor iPhone en Android en kan gratis gedownload worden via de iTunes Store en Google Play Store
Flowmanager is de opvolger van de app MyPump Drive.

New content item
©KSB SE & Co. KGaA, Frankenthal 
New content item
©KSB SE & Co. KGaA, Frankenthal 
New content item
Met de nieuwe app KSB FlowManager kunnen de gebruikers communiceren met hun pompen en deze bedienen en configureren.  © Screenshot: KSB SE & Co. KGaA, Frankenthal, Duitsland
All press releases

Extra informatie