De competentie van KSB Belgium op gebied van drukverhoging maakt het verschil

Overal ter wereld waar een vloeistof verpompt wordt, van kerncentrales tot individuele ketels, is de Duitse groep KSB aanwezig. Al 50 jaar actief in het specifieke domein van drukverhoging fabriceert KSB elk jaar eveneens ongeveer 1000 drukverhogingsinstallaties voor de Europese markt. Het bedrijf is dan ook een specialist ter zaken. 

Of het nu gaat om de woonsector, de industriële sector (bv. metaalindustrie voor Nyrstar in Balen) of het servicewater in de waterzuiveringsstations (Waterleau), KSB ondersteunt elk project voor de juiste druk.

New content item

De klanttevredenheid boosten

Een drukverhogingsinstallatie is geen eenvoudig product, maar een compleet, geregeld en autonoom systeem.

Het gaat er dus om de huidige en toekomstige behoeften van de klant goed te identificeren. Daarom twijfelt KSB er niet aan om voldoende tijd te besteden aan de verificatie van de diverse aspecten (en u indien nodig ook te adviseren): type toepassing, plaats van installatie, elektrische voeding, werkelijk vereiste druk en debiet, ... Dankzij deze gedetailleerde analyse kan KSB een nauwkeurige regeling voorstellen, die uiteindelijk een drievoudig voordeel voor de klant oplevert: optimaal comfort (de druk blijft constant aan de kraan), aanzienlijke besparingen (installatie, energie en klantenservice) en hoge betrouwbaarheid.

New content item New content item

Competentie door ervaring

Vooraleer zelfs maar te spreken over de installatie, het materiaal en het onderhoud, is het van zeer groot belang om de drukverhogingsinstallatie correct te dimensioneren. Yves Sarek, Automation & Digitalisation Sales Support Manager bij KSB Belgium: “Er is niets erger dan een drukverhogingsinstallatie te verkopen, die overgedimensioneerd is ten opzichte van de behoeften van de klant. Dit staat gelijk aan de dood van de machine. Of althans aan het zeer regelmatig optreden van defecten en aan vroegtijdige slijtage van de pompen, omdat ze te weinig gebruikt worden. Bij KSB benutten we onze interne competentie en ervaring van meerdere decennia om dit te vermijden. In dit opzicht maken we het verschil.”

Dicht bij u

Of ze nu Hya, Hyamat of Surpresschrom heten, de drukverhogingsinstallaties van KSB worden gefabriceerd op het continent waar ze verkocht worden, wat garant staat voor de betrouwbaarheid. In de zetel van KSB Belgium in Waver staan 45 personen tot uw dienst om u te adviseren en de drukverhogingsinstallatie te installeren en te onderhouden, die exact afgestemd is op uw behoeften. Duurzaam.

All press releases

Extra informatie