Betrouwbare service uit één hand: Reparatie, inspectie en onderhoud van KSB

Door regelmatige inspectie en vakkundig onderhoud kan de levenscyclus van een installatie aanzienlijk worden verlengd. KSB zet voor het onderhoud hooggekwalificeerde specialisten in – op locatie bij de klant of in onze werkplaats.

Service op locatie

Op verzoek repareert KSB pompen, motoren en afsluiters van alle fabrikaten en brengt die weer volledig op niveau volgens de richtlijnen van de techniek. Met jarenlange ervaring en bewezen knowhow als producent zorgt KSB voor een veilig gebruik en een lange levensduur van uw installatie.

Reparatie, inspectie, onderhoud en revisie in beeld

Serviceactiviteiten in één hand

Een vaste contactpersoon staat, ongeacht het fabrikaat van de pompen en afsluiters, klaar en coördineert het onderhoud en de voortgang. Bij de reparatie van pompen en afsluiters legt KSB een dossier aan, waarin al de bevindingen en onderhoudswerk gedurende de levensloop worden vermeld.

Breed productenpakket

Voor reparatie en onderhoud biedt KSB een breed productenpakket. Het aanbod geldt voor pompen, afsluiters, motoren alsook ander rotating equipment. Het aanbod wordt gecompleteerd met revisiemanagement voor industriële installaties.

Dag en nacht beschikbaar: 24-uurs inspectieservice

Hooggekwalificeerde KSB servicetechnici zijn 24 uur per dag bereikbaar. Dus zijn ze ook bij reparaties op korte termijn of bij ongeplande stilstand van pompen en motoren direct inzetbaar en snel ter plaatse. Inspectieservice bij KSB – optimaal op de behoefte van de klant afgestemd.

Zekerheid door betrouwbare calculatie – KSB revisiemanagement

Met vaste prijzen voor reparaties en onderhoud zorgt KSB voor een eenvoudig en overzichtelijk onderhoudsmanagement. Zo kunnen de kosten voor het onderhoud van een installatie goed worden gecalculeerd. Door exacte planning en voorbereiding  zijn de stilstandtijden tijdens reparaties en onderhoud zo kort mogelijk.

Motorenservice

Pompen- en motorenservice

Servicespecialisten van KSB repareren vakkundig en snel pompen en motoren van alle fabrikaten en brengen dieop verzoekop de nieuwste stand der techniek. Dat geldt ook voor Atex-gecertificeerde opstellingen.

Pompen- en motorenservice tea to Pompen- en motorenservice
Afsluiterrevisie

Revisiemanagement

KSB Service biedt een gevarieerd pakket diensten op het gebied van onderhoudsinspectie voor energiecentrales en andere industriële installaties zoals raffinaderijen en chemische fabrieken. Specialisten inspecteren en repareren pompaggregaten binnen de kortst mogelijke tijd.

Revisiemanagement tea to Revisiemanagement
Inspectieservice

Inspectieservice

De KSB inspectieservice zorgt voor regelmatige inspectie en onderhoud van pompen en afsluiters voor een veilig bedrijf van schoon- en vuilwatertechnische installaties en biogas-installaties.

Inspectieservice tea to Inspectieservice
Spectrale_trillingsanalyse_teaser_original

Spectrale_trillingsanalyse

Defecten aan uw installatie te vlug af zijn en dus schade vermijden, dat is het doel van de spectrale trillingsanalyse van KSB. Onze technici komen met hoogtechnologische meet- en analysetoestellen ter plaatse, ongeacht het probleem, en leveren u een expertiseverslag op maat.

Spectrale trillingsanalyse to Spectrale_trillingsanalyse
Extra informatie

Contact

New content item

Name

Service Manager Wim De Mesmaeker

Company

KSB Service Belgium

Address

Service Center Waver: Zoning Industriel Sud, 1301 Waver

Service Center St-Gillis-Waas: Kluizenhof 35, 9170 Sint-Gillis Waas

Route

Phone

workPhone:
+32 (0)3 663 8600