Uw KSB-pomp blijft een KSB-pomp: met originele onderdelen van KSB

Ook bij de betrouwbare KSB-pompen en -afsluiters moeten na een zekere looptijd versleten onderdelen worden verwisseld of zijn er reparaties nodig. Met de originele onderdelen van KSB bent u aan de veilige kant: deze garanderen u de bedrijfszekerheid van uw pompen en afsluiters, die u gewend bent.

Originele onderdelen van KSB Originele onderdelen van KSB zorgen voor een optimaal pompbedrijf

Over de kwaliteit van onze onderdelen bestaat geen onduidelijkheid: reservedelen van KSB voor pompen en afsluiters worden op dezelfde machines en met dezelfde nauwkeurigheid geproduceerd als nieuwe producten. Zo waarborgt KSB, dat pompen en afsluiters na de verwisseling van onderdelen op hetzelfde niveau en met dezelfde betrouwbaarheid werken als nieuwe producten. Een andere reden voor originele onderdelen van KSB: zekerheid. Want met de toepassing van originele onderdelen voor pompen en afsluiters voorkomt u uitval, die door niet-originele onderdelen kan ontstaan.

  1. Sets onderdelen voor geselecteerde KSB pompen
  2. KSB Webshop

Voor veel pompseries zijn complete sets reservedelen beschikbaar. Gebruik deze servicepakketten met bijv. pakkingen, lagers en waaiers en bespaar tot 30 % op de prijzen van afzonderlijke onderdelen. Bovendien zijn sets reservedelen eenvoudig te bestellen en op korte tijd leverbaar.

Reservedelen van KSB voor alle toepassingsgebieden kunt u snel en eenvoudig via onze webshop bestellen – en dat onafhankelijk van onze werktijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kunt de gewenste pomp configureren, samen met standaard pompen of reservedelen online bestellen en te allen tijde de opdrachtstatus van uw lopende opdrachten inzien.

KSB-onderdelenlogistiek

Onderdelenlogistiek

Dankzij een uitgekiende logistiek produceert en levert KSB snel reservedelen. Daarmee weet u zich verzekerd dat u installatie altijd op korte termijn weer functioneert. Inclusief 24-uurs service voor noodgevallen.

Logistiek onderdelen tea to Onderdelenlogistiek
Onderdeel-fabricage met KSB reverse engineering

Reverse engineering

Reverse engineering van KSB maakt een snelle reproductie mogelijk van reservedelen, die moeilijk of zelfs helemaal niet meer beschikbaar zijn.

Reverse engineering tea to Reverse engineering
KSB-eigen mechanische asafdichting

Mechanische asafdichtingen van KSB

Met de robuuste mechanische asafdichtingen van KSB kunnen onderhoudskosten worden gereduceerd en de standtijden van installaties worden verlengd.

Mechanische asafdichtingen van KSB tea to Mechanische asafdichtingen van KSB
Lager_-_Management_Bild

Voorraadmanagement

Specialisten van KSB stellen uw individuele behoefte aan onderdelen vast en adviseren u, hoe u die voor uw installatie kunt optimaliseren.

Voorraadmanagement tea to Voorraadmanagement
Naleveren of uitbreiden met het oud-programma van KSB

Oud-programma

Langdurende beschikbaarheid: KSB biedt in het oud-programma pompen, die uit het programma zijn genomen alsook reservedelen voor beproefde pompseries en voorgaande modellen – en dat nog decennia later.

Oud-programma tea to Oud-programma
Extra informatie

Contact

New content item

Name

Service Manager Wim De Mesmaeker

Company

KSB Service Belgium

Address

Service Center Waver: Zoning Industriel Sud, 1301 Waver

Service Center St-Gillis-Waas: Kluizenhof 35, 9170 Sint-Gillis Waas

Route

Phone

workPhone:
+32 (0)3 663 8600