KSB training en advies voor uw succes

KSB staat zijn klanten bij alle vragen over pompen, afsluiters en service ter zijde. Van het advies tot het juiste product via een groot aantal seminars over pompen en afsluiters profiteert u van de totale bandbreedte van het deskundige advies en de vakkennis van KSB.

Met KSB goed geadviseerd

Wij zijn er voor u - en dat niet alleen bij de keuze van het passende nieuwe product, wij begeleiden u gedurende de hele levenscyclus van uw pompen en installaties. Heeft u onderdelen, advies bij reparaties of saneringen nodig of u zoekt passende seminars voor het personeel van uw installatie? Bij KSB als producent is voor u meer dan 140 jaar know-how ter beschikking.

KSB-seminars en training: Wij helpen u aan know-how van experts

Wij geven onze kennis graag aan onze klanten door. Het KSB-aanbod aan training met omvangrijk aantal seminars -tot aan scholing die op de klant is afgestemd- is optimaal naar de behoefte van de individuele klant gericht. In het KSB Training Center wordt u met zorg geadviseerd om de passende seminars en maatregelen tot verdere scholing voor u te vinden. Hier leveren vakkrachten en experts dankzij hun jarenlange ervaring de technische kennis en de praktische knowhow van KSB en leiden de deelnemers op voor het vakkundig en veilig gebruik van pompen, afsluiters een automatiseringsproducten. Op verzoek kunnen de KSB-seminars ook op de klantspecifieke eisen worden afgestemd. Het KSB Training Center past  de inhoud in samenwerking met de vakspecialisten vanzelfsprekend steeds aan op de actuele ontwikkelingen.  

Technisch advies – voor een totale optimalisering van de installatie

Het technische advies van KSB biedt individuele oplossingen om afsluiters, pompen en andere rotating equipment optimaal toe te passen. KSB houdt daarbij zicht op de hele installatie. Drie doelstellingen staan op de voorgrond: installaties aan veranderde omstandigheden aanpassen en optimaliseren, energiebesparingen bereiken en de standtijden van rotating equipment van alle fabrikaten verlengen.

Technische_Beratung_bild

Technisch advies

KSB biedt veel meer dan service en onderdelen. Het technische advies van KSB Service zorgt door uitgebreide en dankzij een schat aan knowhow van pompen en afsluiters voor moderne, bedrijfszekere pompinstallaties.

Technisch advies tea to Technisch advies
Training_bild

Training

De vakspecialisten van KSB bieden in seminars over pompen en afsluiters technische kennis en praktijkgerichte knowhow over service.

Training to Training
Extra informatie

Contact

New content item

Name

Service Manager Wim De Mesmaeker

Company

KSB Service Belgium

Address

Service Center Waver: Zoning Industriel Sud, 1301 Waver

Service Center St-Gillis-Waas: Kluizenhof 35, 9170 Sint-Gillis Waas

Route

Phone

workPhone:
+32 (0)3 663 8600
KSB-Raamcontract

Raamcontracten -Total Pump Management TPM®

Uw raamcontract ontwikkelen wij gemeenschappelijk – het resultaat is een op uw behoeften aangepast service- en onderdelenpakket, waarin aankoopprocessen, speciale condities,  gestaffelde prijzen en bevoorradingsconcepten optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Raamcontracten tea to Raamcontracten -Total Pump Management TPM®