Service en originele reservedelen van KSB – 24 uur per dag maatwerk

Vakkundige reparaties en originele onderdelen van KSB: KSB biedt service en onderdelenconcepten op maat voor pompen, afsluiters en andere draaiende delen van welke producent dan ook – gedurende de totale levenscyclus de passende oplossing.

Industriële gebruikers, overheidsinstellingen of energiecentrales – KSB Service verzorgt de service voor klanten op alle gebieden. Meer dan 3.000 servicespecialisten in ruim 160 servicecentra over de hele wereld bieden de beste voorwaarden voor optimale pomp- en installatieservice.

Dankzij permanente trainingen zijn KSB specialisten voor internationale servicetoepassingen uitstekend gekwalificeerd. Zij voldoen aan de actuele servicestandaard en houden zich ook bezig met de service van producten van andere fabrikanten.

Met KSB goed geadviseerd

Advies en training

Steeds op zoek naar de beste oplossing voor uw installatie: de KSB-specialisten adviseren u individueel en zorgen op lange termijn voor u. Het KSB Training Center biedt seminars op maat en geeft klantspecifiek advies.

Advies en training tea to Advies en training
mise en service

Inbedrijfname

KSB Service installeert pompen, afsluiters maar ook complete systemen en stelt deze in bedrijf - overal ter wereld, op tijd en op maat.

Inbedrijfname to Inbedrijfname
Service op locatie

Onderhoud en reparaties

24 uur per dag bereikbaar. De hooggekwalificeerde servicespecialisten van KSB repareren pompen, motoren en afsluiters van alle fabrikaten en brengen die weer helemaal naar de laatste stand van de techniek.

Onderhoud en reparaties to Onderhoud en reparaties
RPC-Cartridge

Optimalisering van installaties

Moderniseer uw installatie met KSB. De SES Systeem Efficiëntie Service analyse toont besparingsmogelijkheden aan, die door middel van KSB Retrofit maatregelen kunnen worden gerealiseerd.

Optimalisering van installaties tea to Optimalisering van installaties
Originele onderdelen van KSB

Originele onderdelen van KSB

Ook bij betrouwbare KSB-pompen is het nodig na een zekere looptijd versleten onderdelen te verwisselen of reparaties uit te voeren. Originele onderdelen van KSB garanderen u de bedrijfszekerheid van uw pompen en installaties, waaraan u gewend bent.

Originele onderdelen van KSB tea to Originele onderdelen van KSB
KSB-Raamcontract

Raamcontracten -Total Pump Management TPM®

Uw raamcontract ontwikkelen wij gemeenschappelijk – het resultaat is een op uw behoeften aangepast service- en onderdelenpakket, waarin aankoopprocessen, speciale condities,  gestaffelde prijzen en bevoorradingsconcepten optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Raamcontracten tea to Raamcontracten -Total Pump Management TPM®

Service Partner

Het servicenetwerk voor uw pompinstallaties: de KSB servicepartner

Meer to Service Partner
Extra informatie

KSB spare parts service

Stocking up on the right solutions: KSB spare parts service

Download2 MB

Contact

New content item

Name

Service Manager Wim De Mesmaeker

Company

KSB Service Belgium

Address

Service Center Waver: Zoning Industriel Sud, 1301 Waver

Service Center St-Gillis-Waas: Kluizenhof 35, 9170 Sint-Gillis Waas

Route

Phone

workPhone:
+32 (0)3 663 8600