Speelsgewijs speciale processen beheersen

Het veelomvattende productaanbod van KSB is ideaal afgestemd op totale proceseisen en biedt ook voor speciale processen optimale  pompen en afsluiters. Van de productie van biobrandstoffen via de productie van levensmiddelen en oppervlaktetechniek tot suikerproductie en besneeuwen – voor KSB is geen uitdaging teveel

Veelzijdig toepasbaar: KSB producten voor speciale processen

KSB - Oppervlaktebehandeling

Oppervlaktebehandeling

KSB producten zorgen in de staalindustrie voor de waterkoeling van onderdelen en voor het verpompen en circuleren van media voor rookgassenzuivering. Bovendien zijn de pompen optimaal geschikt voor hogedruk-bewerkingen en voor het transport van media die met vaste stoffen zijn verontreinigd.

Oppervlaktebetechniek tea to Oppervlaktebehandeling
LSA img

Steriele procestechniek

Pompen van KSB staan niet alleen voor een maximum aan kwaliteit, maar ook voor de hoogste veiligheid. Daarom lenen ze zich bij uitstek voor de steriele procestechniek in de farmaceutische industrie. Het brede productaanbod voldoet  zowel aan individuele klantenwensen alsook aan speciale toepassingen.

Steriele procestechniek tea to Steriele procestechniek
KSB pompen en afsluiters met op de achtergrond de skipiste

Besneeuwen

KSB biedt economische oplossingen en systemen voor het totale proces van het besneeuwen: van de waterwinning tot de automatische besturing van wintersportinstallaties. Profiteer van individueel advies, bewezen producten en veelomvattende 24uurs service

.

Besneeuwen tea to Besneeuwen
Vitacast voor een brouwerij

Dranken- en levensmiddelenindustrie

Hygiënisch, steriel en veilig: pompen en afsluiters van KSB staan garant voor hoogwaardige, hygiënische materialen. Geschikt voor CIP-toepassingen en probleemloos steriliseerbaar – optimale voorwaarden voor het handhaven van de hoge hygiënestandaards in de dranken- en levensmiddelenindustrie.

Dranken- en levensmiddelenindustrie tea to Dranken- en levensmiddelenindustrie
KSB pompen & afsluiters voor biobrandstoffen

Biobrandstoffen

KSB pompen zijn ideaal geschikt voor de meest uiteenlopende procesfasen van de biodiesel- en bioethanol-productie – of het nu gaat om verestering, methanolbehandeling en destillatie, fermentatie of spoelingbehandeling.

Biobrandstoffen to Biobrandstoffen
Suiker

Suikerproductie

Pompen en afsluiters van KSB kunnen in de veeleisende  suikerproductie nauwkeurig en betrouwbaar iedere transporttaak aan. Zo zorgen bij voorbeeld de zacht afdichtende vlinderkleppen Isoria en de pompserie KWP in de kristallijne suikerproductie voor een efficiënt en veilig bedrijf.

Suikerproductie tea to Suikerproductie
Extra informatie

Contact

New content item

Name

Sales Manager - Installed Base Pumps Patrick Aerts

Company

KSB Belgium

Address

Zoning Industriel Sud

Rue de l'Industrie 3

1301 BIERGES / WAVRE Europe

Route

Phone

workPhone:
+32 10 435 262
KSB-Pumpenprogramm

Product Brochure Pumps and Automation

Here you can download the brochure Pumps and Automation Overview

Product Brochure Pumps and Automation14 MB
Armaturenprogramm_original

Product Brochure The Range of Valves

Here you can download the brochure Valves Overview

Product Brochure The Range of Valves12 MB