Efficiëntie en de hoogwaardige hygiëne: KSB-pompen voor het transport van levensmiddelen.

In de dranken- en levensmiddelenindustrie moet worden voldaan aan hoge hygiënestandaards. Maar ook het voorzichtig verpompen van vloeibare  of hoogviskeuze media is een kwaliteitscriterium. Hoogwaardige, hygiënisch onberispelijke materialen, geschikt voor CIP-toepassingen of steriliseerbaar – daarmee vormen KSB pompen en afsluiters de centrale componenten voor steriele procestechniek. Animatie

KSB pompen en afsluiters – ontworpen overeenkomstig reinheidseisen.

Processen in de dranken- en levensmiddelenindustrie moeten niet alleen hygiënisch verlopen. Ook aan de efficiëntie en zuinigheid van de componenten worden de hoogste eisen gesteld. Want alleen op die manier kan het onderscheidend vermogen in een sterk concurrerende markt zeker worden gesteld. Daarom biedt KSB haar klanten oplossingen op maat, die individueel zijn toegesneden op het betrokken proces. Dankzij het brede vermogenspakket kunnen daarbij totaaloplossingen uit één hand worden geboden. Dat aanbod omvat ook alle bijkomende ondersteuning - van ontwerpfase tot actieve after-sales.

Naar de productcatalogus

Braukessel

Pompen en afsluiters van KSB – ideaal voor de drankenindustrie

Pompen en afsluiters van KSB zijn bij uitstek geschikt voor de meest uiteenlopende processen bij de bierproductie. KSB biedt voor elke transporttaak de optimale pomp.

Drankenindustrie tea to Pompen en afsluiters van KSB – ideaal voor de drankenindustrie
Extra informatie
LSA

LSA brochure

KSB solutions for the food and beverage industry

LSA brochure2 MB