Aardolieverwerking met KSB – kwaliteitsproducten voor de hoogste veiligheid

In de on- en offshore extractie, in een raffinaderij, de tussenopslag of downstream – KSB producten garanderen veiligheid, vooral de procespompen en afsluiters zorgen voor veilige en schone verwerking van ruwe materialen.

Aardolieraffinaderij Perfecte techniek en de grootst mogelijke veiligheid zijn niet alleen voor een probleemloos bedrijfsverloop van elementair belang, maar ook essentieel voor de bescherming van mens en milieu. Alleen absoluut betrouwbare onderdelen garanderen een veilige en efficiënte aardolieverwerking. Daarvoor staan de producten van KSB – vooral de in raffinaderijen toegepaste procespompen en –afsluiters.

Deze zijn optimaal afgestemd op

  • extreme temperaturen
  • lichtvluchtige koolwaterstoffen en hoogvisceuze media
  • gas- en vastestofhoudende agressieve media met abrasieve bestanddelen

Naar de productcatalogus

Procespomp, petrochemie

Procespomp RPH

De robuuste, eentraps procespomp van het type RPH wordt toegepast in raffinaderijen, de chemische industrie, de petrochemie en in energiecentrales. Hij verpompt vloeistoffen veilig en efficiënt.

Procespomp RPH tea to Procespomp RPH
CHTR_image

Mantelhuispomp CHTR

De meertraps ringsectionpomp van de serie CHTR volgens API 610/10 wordt onder meer toegepast in de petrochemie bij raffinaderijen en in de energietechniek bij energiecentrales.

Mantelhuispomp CHTR tea to Mantelhuispomp CHTR
Extra informatie
Oil and Gas fr_marginalLsTn

Brochure (EN)

Performance. Refined: our solutions for the petrochemical industry.

Brochure (EN)1 MB