MegaCPK: beste chemienormpomp in zijn klasse

De MegaCPK is een unieke combinatie van energie-efficiëntie, talrijke varianten en bedrijfszekerheid. De beproefde pomp heeft aan de basis gestaan van een groot aantal normen en wordt met name toegepast voor het transport van agressieve vloeistoffen in de chemische en petrochemische industrie. MegaCPK Vorteils Motiv_EN

Door de nauwe contact met de markt kan KSB wensen van klanten en actuele ontwikkelingen oppakken en bij de verdere ontwikkeling van de pompseries direct laten meespelen. Zo stellen de chemiepompen van KSB steeds opnieuw standaards  voor de branche. Een goed voorbeeld is de MegaCPK, die als grondlegger geldt voor talrijke normen:

Energie-efficiëntie

Met de krachtige MegaCPK kunnen bij gelijke transportgegevens en bedrijfsvoorwaarden in vergelijking met gewone chemienormpomen aanzienlijk kleinere pompgroottes worden gekozen. Dankzij de verbeterde hydrauliek ervan bereikt deze pomp belangrijk hogere rendementen.


Groot aantal varianten

Het omvangrijke modulaire systeem van de MegaCPK maakt klantspecifieke aanpassingen en het transport van nagenoeg alle media mogelijk. Er zijn standaard verschillende varianten aan lagerstoelen, slijtringuitvoeringen, asafdichtingen en materialen  verkrijgbaar - voor een perfecte aanpassing aan ieder toepassing. Het uitgebreide raster biedt aanvullende pompgroottes.

 

Bedrijfszekerheid


Met zijn verhoogde stijfheid, zijn geminimaliseerde axiale kracht en zijn verbeterde stromingsgedrag staat de MegaCPK voor de hoogste bedrijfszekerheid. Door zijn lage NPSH-waarde loopt de pomp ook bij geringe toeloopdruk rustig en stabiel.

 

Extra informatie
KSB-Pumpenprogramm

Product Brochure Pumps and Automation

Here you can download the brochure Pumps and Automation Overview

Product Brochure Pumps and Automation7 MB
Armaturenprogramm_original

Product Brochure The Range of Valves

Here you can download the brochure Valves Overview

Product Brochure The Range of Valves6 MB