KSB warmteoverdrachtstechniek – veilige producten voor veeleisende media

Pompen en afsluiters spelen in het warmteoverdrachts- en koelcircuit een centrale rol. KSB overtuigt als enige aanbieder van pompen en afsluiters voor de warmteoverdrachtstechniek uit één hand.

Etanorm SYT img

KSB completeert met de joint-venture Nikkiso-KSB het brede productportfolio op het gebied van de warmteoverdrachtstechniek en overtreft vaak de in de normen gedefinieerde eisen.

Bovendien is er de degelijke ervaring van KSB in het absoluut lekkagevrije transport van warmteoverdrachtsoliën en de voorkoming van kostbare stilstandtijden.

De groeiende betekenis van warmteoverdrachtsoliën bij de warmteoverdracht

Voor optimale warmteoverdracht bij processen met hoge temperaturen zorgen vooral warmteoverdrachtsoliën. KSB is zich bewust van de grote betekenis van de warmteoverdrachtstechniek – en zorgt met geoptimaliseerde pompen en afsluiters voor het perfecte verloop in warmteoverdrachtsinstallaties.

Naar de productcatalogus

Thermische olie pomp Etanorm SYT

Etanorm SYT

Bedrijfszeker en efficiënt: De warmteoverdrachtsoliepomp Etanorm SYT verpompt heetwater alsmede minerale en synthetische warmteoverdrachtsoliën. Hij overtuigt door bedrijfszekerheid en energie-efficiëntie.

Meer to Etanorm SYT
 De nieuwe HPK-L in de hoogefficiënte uitvoering met KSB SuPremE®IE4-Motor en PumpDrive in wandmontage

HPK-L

De beproefde HPK-L heetwater- en thermische oliepomp krijgt u nu in de nieuwste generatie. De pomp kan worden toegepast bij temperaturen tot 400 °C, zonder enige aanvullende koelvoorzieningen. Dankzij de robuuste, voortdurend verbeterde uitvoering werkt de pomp bijzonder bedrijfszeker.

Meer to HPK-L
Hoogeffectieve ontluchting VenJet

Hoogeffectieve ontluchting VenJet®

De hoogeffectieve VenJet® technologie zorgt voor een veilige en betrouwbare ontluchting van onze thermische oliepomp Etanorm SYT.

Meer to Hoogeffectieve ontluchting VenJet®
NORI®40-balgafsluiter

NORI 40 balgafsluiter

Ongecompliceerd en robuust: De nieuwe NORI 40 balgafsluiter is ideaal geschikt voor warmtedragers met hoge temperaturen. Hij belooft een hoge mate van veiligheid en optimale doorstroming. 

Meer to NORI 40 balgafsluiter
Extra informatie

Download

Reliable products for demanding fluids:

Download2 MB