Elements of success: pompen voor alle situaties.

Het lekkagevrije transport van chemische stoffen alsook tal van bepalingen stellen hoge eisen aan een chemiepomp en de materialen die hiervoor worden gebruikt. Daarom heeft KSB -zeker voor de chemische industrie- de doelstelling  om de hoogste kwaliteit te combineren met veiligheid en voorop te blijven lopen met nieuwe en verder ontwikkelde chemiepompen en afsluiters.

Elements of success: MegaCPK, Magnochem, Ecochem Non-Seal

De beproefde pompseries werden met de unieke KSB knowhow en de onvergelijkbare ervaring op het gebied van de chemie verder ontwikkeld. Volledig op de toekomst gerichte technologieën zorgen voor maximale veiligheid bij iedere toepassing. Na de bestseller MegaCPK breidt KSB het portfolio uit met de veelzijdig toepasbare magneetkoppelingspomp Magnochem en opent daarmee nieuwe toepassingsgebieden. Benieuwd naar het derde element? Binnenkort komt u meer te weten!

Naar de productcatalogus

MegaCPK Vorteils Motiv

MegaCPK

De MegaCPK is een unieke combinatie van energie-efficiëntie, talrijke varianten en bedrijfszekerheid. De beproefde pomp heeft aan de basis gestaan van een groot aantal normen en wordt met name toegepast voor het transport van agressieve vloeistoffen in de chemische en petrochemische industrie.

Meer to MegaCPK
KSB-Magnochem image

Magnochem

De verder ontwikkelde magneetkoppelingspomp is door KSB optimaal aan de huidige eisen van de markt en behoeften van de klanten aangepast.

Meer to Magnochem
Isoria_Teaser_original

ISORIA

Betrouwbaar en absoluut dicht: de onderhoudsvrije en robuuste vlinderklep Isoria van het merk AMRI van KSB is de ideale vlinder- en regelafsluiter voor alle industriële toepassingen.

Isoria to ISORIA
Extra informatie

Contact

New content item

Name

Sales Manager - Installed Base Pumps Patrick Aerts

Company

KSB Belgium

Address

Zoning Industriel Sud

Rue de l'Industrie 3

1301 BIERGES / WAVRE Europe

Route

Phone

workPhone:
+32 10 435 262
FluidFuture Link_original

FluidFuture®

Wij geven al onze energie zodat u energie bespaart: FluidFuture® analyseert de installatie en vindt uw besparingspotentieel – voor meer energie-efficiëntie en minder kosten. 

Meer informatie over FluidFuture®