Industrietechniek op het hoogste niveau – met KSB-Pompen en -afsluiters

Industriepompen en industrieafsluiters van KSB zijn geschikt voor nagenoeg alle toepassingen in de industrietechniek en werken ook onder de meest ongunstige omstandigheden op het hoogste veiligheidsniveau.

Innovatieve industrietechniek en hoogste bedrijfszekerheid

Of het nu gaat over standaard pompen, pakkingbusloze pompen, onderwatermotorpompen, membraanafsluiters of vlinderkleppen – het hoogst moderne, technisch volgroeide productenspectrum van KSB voor de industrietechniek voldoet aan vrijwel alle eisen van industriële processen. Bovendien werken de krachtige industrieafsluiters en industriepompen efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk.

KSB-producten voor de industrietechniek kunnen veelzijdig worden toegepast. Farmacie, dranken- en levensmiddelenindustrie, bescherming tegen brand, besneeuwen, suikerproductie - het is slechts een greep uit de veelomvattende toepassingsmogelijkheden in de industrietechniek. Daar komt nog een maximum aan kwaliteit en vermogen bij. Want industriepompen en industrieafsluiters van KSB zijn ook tegen de zwaarste uitdagingen bestand: extreme temperaturen, hoge drukken, agressieve, corrosieve of vaste deeltjes bevattende vloeistoffen - KSB-producten zorgen altijd voor een soepel en gelijkmatig bedrijf. Betrouwbaar, veilig en duurzaam.

Naar de productcatalogus

Eta pomp, Eta pompen

De Eta-familie zet de wereld in beweging

De niet te evenaren product- en serviceverscheidenheid zet de wereld in beweging. Voor Eta-pompen van KSB geldt: altijd de beste hydrauliek in ontelbaar veel mogelijkheden

Eta-Familie to De Eta-familie zet de wereld in beweging
Movitec-img

De hogedruk-inlinepomp Movitec

De Movitec is dankzij de grote hoeveelheid varianten als hogedruk-inlinepomp de optimale oplossing voor onze klanten in de verschillende toepassingsgebieden.

Meer to De hogedruk-inlinepomp Movitec
MegaCPK Vorteils Motiv

MegaCPK

De MegaCPK is een unieke combinatie van energie-efficiëntie, talrijke varianten en bedrijfszekerheid. De beproefde pomp heeft aan de basis gestaan van een groot aantal normen en wordt met name toegepast voor het transport van agressieve vloeistoffen in de chemische en petrochemische industrie.

Meer to MegaCPK
KSB-Magnochem image

Magnochem

De verder ontwikkelde magneetkoppelingspomp is door KSB optimaal aan de huidige eisen van de markt en behoeften van de klanten aangepast.

Meer to Magnochem
SISTO-C

Membraanafsluiter SISTO-C – voor de hoogste eisen aan hygiëne en steriliteit

De membraanafsluiter SISTO-C is ideaal geschikt voor de toepassing op  hygiënische en steriele gebieden van de dranken- en levensmiddelenindustrie en farmacie.

Meer to Membraanafsluiter SISTO-C – voor de hoogste eisen aan hygiëne en steriliteit
Extra informatie

Contact

New content item

Name

Sales Manager - Installed Base Pumps Patrick Aerts

Company

KSB Belgium

Address

Zoning Industriel Sud

Rue de l'Industrie 3

1301 BIERGES / WAVRE Europe

Route

Phone

workPhone:
+32 10 435 262
KSB-Pumpenprogramm

Product Brochure Pumps and Automation

Here you can download the brochure Pumps and Automation Overview

Product Brochure Pumps and Automation14 MB
Armaturenprogramm_original

Product Brochure The Range of Valves

Here you can download the brochure Valves Overview

Product Brochure The Range of Valves12 MB
New content item

Brochure KSB SupremeServ Belgium

Brochure KSB SupremeServ Belgium 13 MB