De toekomst is begonnen – verwarming, koeling en ventilatie van KSB: de enige totaalaanbieder

Voor de eerste keer ooit is er nu een aanbieder die beschikt over een compleet productportfolio voor verwarming, koeling én ventilatie – KSB is in staat om hiermee elke uitdaging aan te gaan of praktijkeis te vervullen.

Een echt compleet programma voor verwarming, koeling en ventilatie vindt u alleen bij KSB. Pompen, afsluiters, automatisering en aandrijvingen van KSB zijn uitgerust met innovatieve, richtingbepalende technologie. Ze vormen een basis voor perfect op elkaar afgestemde, hoogefficiënte systemen voor vrijwel alle denkbare HVAC toepassingen, alsmede de bijbehorende Servicediensten.

Uw voordeel voor de GebouwenTechniek in de segmenten verwarming, koeling en ventilatie in één overzicht

KSB als totaalaanbieder

Met een optimaal voor de gebruiker afgestemde portfolio voor verwarming, koeling en ventilatie, dat bestaat uit hoogefficiënte pompen, betrouwbare afsluiters en innovatieve automatiserings- of aandrijfoplossingen heeft KSB een nieuwe stap gezet naar de toekomst.  U, onze klant, kunt profiteren van de nieuwste generatie aan totaaloplossingen voor het segment verwarming, koeling en ventilatie, waarmee in elk toepassingsgebied – van eengezinswoningen tot luchthavens- de hoogste efficiency gegarandeerd is. Formule-HVAC

Verzeker uzelf van de IE4-efficiëntie voor de gunstige IE2-prijs
KSB Etaline *IE4 conform IEC/CD 60034-30 Ed.2


Hun tijd ver vooruit: de nieuwe inlinepomp Etaline vormt samen met de PumpMeter en de nieuwe PumpDrive Eco een efficiënt pompaggregaat.
De innovatieve KSB SuPremE-IE4-motor levert nog meer energiebesparing en bieden wij u nu aan zonder meerprijs in vergelijking met de tot nu toe overwegend toegepaste IE2-motoren.

Meer weten

Maximum energy savings at no extra cost_original

De toekomst is begonnen

Verwarming, koeling en ventilatie van KSB: de enige totaalaanbieder.

Verzeker uzelf van de IE4-efficiëntie voor de gunstige IE2-prijs.

Maximale energiebesparing zonder meerprijs to De toekomst is begonnen
Circulators from KSB: Calio is ideal for complex buildings

Calio and Calio S circulators

Circulatiepompen Calio en Calio S werken uiterst efficiënt en hebben een minimale ruimtebehoefte. Daarnaast werkt de Calio zeer betrouwbaar en is hij eenvoudig te onderhouden.

Meer to Calio and Calio S circulators
Etanorm PumpDrive mit KSB SuPremE-Motor

Waternormpomp Etanorm met nieuwe PumpDrive Eco

Etanorm, ‘s werelds meest verkochte waternormpomp werkt nog efficiënter met de nieuwe toerenregeling PumpDrive Eco.

Meer to Waternormpomp Etanorm met nieuwe PumpDrive Eco
Afsluiter BOAX-SF

BOAX-S and BOAX-SF butterfly valves

Flexibel inzetbaar en onderhoudsvrij in bedrijf: dat kenmerkt de KSB afsluiters BOAX-S en BOAX-SF. Bovendien helpen ze bij het verlagen van de energiekosten van verwarmingssystemen.

Meer to BOAX-S and BOAX-SF butterfly valves
Afsluiter BOA-Compact

BOA-Compact and BOA-SuperCompact globe valves

Afsluiten en smoren bij minimale afmetingen: afsluiters BOA-Compact/-SuperCompact zijn vanwege hun constructie ruimtebesparend, onderhoudsvrij en betrouwbaar.

Meer to BOA-Compact and BOA-SuperCompact globe valves
Afsluiter BOA-Compact

BOA-H-klepafsluiters

Onderhoudsvrij en bedrijfszeker: door een bijzondere constructie beloven afsluiters BOA-H minimale warmteverliezen en behalen ze een optimale energie-efficiëntie.

Meer to BOA-H-klepafsluiters