Hoogbestendige KSB pompen en afsluiters voor energiecentrales

Effectief energie opwekken – daarvoor zorgen de hoogbestendige pompen en afsluiters van KSB voor moderne energiecentrales. Ze staan voor effectieve stroomopwekking met gering brandstofverbruik.

Power Station Heyden2 Krachtige componenten, die duurzaam storingvrij werken, zijn juist voor superkritische energiecentrales met hoge druk en hoge temperaturen bijzonder belangrijk. Dat is precies, wat hoogbestendige KSB pompen en afsluiters presteren: Ze functioneren ook onder extreme omstandigheden absoluut betrouwbaar.

Wereldwijd als betrouwbare partner bekend

Bovendien staat KSB er wereldwijd om bekend toegezegde rendementen betrouwbaar na te komen met behulp van constructieve details. Zo verschaft KSB installatiebouwers en exploitanten de noodzakelijke ontwerpzekerheid en helpt erbij het rendement van centrales te verhogen.

All circuits as well as the auxiliary systems can be equipped with KSB products

Start Animation

Ga naar product catalogus

residur pic

KSB RESIDUR® keramisch lager

Het onderhouds- en slijtvaste KSB RESIDUR® keramische lager voor verticale schachtpompen is langdurig bestand tegen hoge belastingen en verlaagt aantoonbaar de kosten over de levenscyclus van de installatie.

Meer to KSB RESIDUR® keramisch lager – robuust glijlager voor alle verticale schachtpompen
KSB cellular surface wear rings_art_original

KSB slijtringen met celprofiel

KSB slijtringen met celprofiel verlagen de energiekosten en zorgen voor hoge bedrijfszekerheid. Ze garanderen de hoogste rendementen.

Meer to KSB slijtringen met celprofiel – minimale verliesstromen, hoogste rendementen
Extra informatie
Ideen für eine starke Leistung en_original

Brochure Real power comes from ideas.

We’ve got what it takes.

Brochure Real power comes from ideas.5 MB