KSB Group

Een internationaal concern dat vertrouwen biedt

Overal waar er nood is aan het transport, de regeling of het afsluiten van vloeistoffen duikt de naam KSB op. Sinds de oprichting meer dan 145 jaar geleden is KSB Group uitgegroeid van een kleinschalig Duits familiebedrijf tot een multinational met een uitstekende reputatie. Klanten uit alle hoeken van de wereld kunnen rekenen op een breed gamma aan pompen, afsluiters, automatisering en service. Kortom, met betrouwbare technologie van de hoogste kwaliteit blijft elk hydraulisch systeem in topconditie. Zo kunt u zich volop concentreren op de groei en het succes van uw bedrijf.


Het hoofdkantoor van KSB is gevestigd in Frakenthal, Duitsland. Met meer dan € 2 miljard gerealiseerde omzet behoort KSB tot de belangrijkste aanbieders van pompen, afsluiters en systemen. Wereldwijd zetten meer dan 16.000 medewerkers zich in voor de beste dienstverlening en de hoogste productkwaliteit

KSB_Group_ch_headerImage

Een grenzeloze service staat tot uw dienst

KSB Group is overal ter wereld vertegenwoordigd met vestigingen, productielocaties en servicecentra. Dankzij het fijnmazige verkoop- en servicenetwerk dat zich uitstrekt over de 5 continenten staat KSB Group altijd dicht bij de klant. Met wereldwijde ervaring slaagt KSB Group erin om exact die oplossingen voor te stellen die lokaal nodig zijn om installaties duurzaam te laten werken.

New content item
Meer informatie over KSB Group vindt u op de website: www.ksb.com