Merken en producten van KSB Belgium

Onder de naam KSB vallen verschillende merken, die garant staan voor kwaliteitsproducten en-diensten van het KSB-concern. De merken van KSB Belgium in vogelvlucht.

KSB staat voor pompen, afsluiters, systemen, service alsook klantspecifieke totaaloplossingen. Naast het merk KSB worden ook de volgende merknamen door KSB Belgium op de Belgische markt gebracht.

amri logo

AMRI vlinderafsluiters

Onder het label AMRI verhandelt KSB afsluiters. Deze worden toegepast in de gebouwentechniek, de industrie en in de water- en energietechniek. Tot de AMRI producten behoren pneumatische, hydraulische en elektrische actuators en stuur- en regelsystemen.

sisto logo

SISTO membraanafsluiters

Onder het label SISTO verhandelt KSB membraanafsluiters. Deze vervullen afsluitfuncties in de gebouwentechniek, industrie-, water-, en energietechniek. Voor de steriele procestechniek inclusief biotechnologie biedt KSB onder deze merknaam speciale afsluiters aan.

bombas itur logo

Pompen en brandbeveiligingsystemen

Onder het merk ITUR produceert KSB ITUR SPAIN, S.A. pompen dat gebruikt worden op schepen evenals brandbeveiligingsystemen voor gebouwentechniek en industrie.

Kagema logo

Pompen, schakelkasten en KAGEMA generatoren.

Dankzij KAGEMA Industrieausrüstungen GmbH, is KSB in staat om een uitgebreide assortiment electrische en diesel-pompen evenals schakelkasten en generatoren voor brandpreventie aan te bieden.

Extra informatie
Profile_ch_headerImage

Brochure KSB Belgium

Brochure KSB Belgium3 MB
New content item

Brochure KSB SupremeServ Belgium

Brochure KSB SupremeServ Belgium 13 MB