KSB in België

Wij gaan door waar anderen ophouden

Met een uitgebreid assortiment aan pompen en kleppen zijn wij gespecialiseerd in totaaloplossingen voor vrijwel elke toepassing. Over de gehele levenscyclus van uw installatie heen kunt u rekenen op zinvol technisch advies, slimme automatisering en betrouwbare service. Kortom, wij verkopen niet enkel pompen en kleppen, maar gaan verder. Véél verder.

Uw installatie op elke moment draaiende houden, daar draait het om.

Wij ontzorgen u van a tot z

New content item

Als klant vindt u in KSB Belgium een sterke en competente partner op lange termijn. Wij bieden u producten van excellente kwaliteit en onze serviceafdeling staat garant voor eersteklas dienstverlening. Wij ontwerpen, plannen, adviseren, optimaliseren, installeren, herstellen en onderhouden uw systeem in functie van uw behoeftes.

Knowhow die veelzijdig inzetbaar is

Wij zijn actief in de meest uiteenlopende branches en sectoren. Of het nu gaat om pompen, afsluiters, aandrijvingen of automatiseringsoplossingen: de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. In volgende domeinen kunt u als klant steevast rekenen op onze hoogwaardige producten, technische competentie en jarenlange ervaring: New content item

Extra informatie
Profile_ch_headerImage

Brochure KSB Belgium

Brochure KSB Belgium3 MB
New content item

Brochure KSB Service Belgium

Brochure KSB Service Belgium 13 MB