Werken voor KSB

Werken bij KSB betekent werken bij een bedrijf dat gedreven wordt door techniek en waarvan de producten over de gehele wereld voor beweging zorgen. Een bedrijf dat traditie combineert met continuïteit en toekomstzekerheid.

Ondanks het internationale karakter is KSB nog steeds overzichtelijk en zijn er korte communicatielijnen. Tegelijkertijd zijn wij groot genoeg om de voordelen te bieden van een ‘global player’: of het nu gaat om productietechniek, ontwikkeling, verkoop, service, logistiek of bedrijfseconomische vakgebieden. Ervaring, gewoontes en opvattingen van verschillende landen en culturen komen in ons bedrijf samen. Dit internationaal denken en doen is terug te vinden in ons dagelijkse werk.

Expertise en technische innovatie zijn de drijfveren voor ons succes. Medewerkers van KSB weten zich verzekerd van de vrijheid om eigen ideeën, vaardigheden en talenten in te zetten en deze verder te ontwikkelen. Dat draagt bij aan de zelfstandigheid en hoge kwaliteit van onze medewerkers. Wij bieden een duurzaam perspectief en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door aantrekkelijke opleidings-, management en beloningstrajecten. Bij KSB weet u zich voor uw persoonlijke groei ondersteund met talrijke seminars en workshops.

Extra informatie

Contact

New content item

Name

HR Manager Emeline Gillmann

Company

KSB Belgium & KSB Service Belgium

Address

Zoning Industriel Sud

Rue de l'Industrie 3

1301 BIERGES/WAVRE Europe

Route

Phone

workPhone:
+32 10 435 223