Content

Claim
Menu

Az ötlet: ahol az Ön sikere kezdődik

A csúcstechnológia és az innovatív termékek nem a véletlen művei.
A KSB sikere mögött számos kiváló szakember munkája áll, akik az ipari Kutatás és Fejlesztés sikerén fáradoznak. Céljuk, hogy olyan szivattyúkat, szerelvényeket és hozzájuk kapcsolódó rendszereket tervezzenek, melyek energiatakarékosak és éveken keresztül hibátlanul működnek.

Az ötlettől a megvalósításig

A kivételes termékek ötletekből születnek – azokból az ötletekből, melyeket mérnökeink úttörő megoldásokkal működő termékekké fejlesztenek ki, akár a hidraulika, az automatika vagy az anyagtechnológia területén.  Nemzetközi egyetemekkel és kutatóintézetekkel dolgoznak együtt a kutatás alapjain.

Magasabb energiahatékonyság, alacsonyabb működtetési költségek

Csúcstechnológiás szimulációs szoftver segítségével optimalizáljuk az áramlási folyamatokat a szivattyúkban és szerelvényekben. Ezáltal ügyfeleink nagyobb energiahatékonyságot és alacsonyabb működtetési költségeket érnek el.

Az intelligens automatikával rendelkező termékek minimálisra csökkentik az élettartamuk meghosszabbítására fordított költségeket és növelik az elérhetőségüket. Ilyen például a PumpMeter, egy ellenőrző egység, amely feltérképezi és egyben analizálja is a terhelési profilt.

A megfelelő anyag minden folyadékhoz

A folyadékok széles skálája beható és alapos anyagismeretet igényel. A KSB saját laboratóriuma azonban olyan újszerű anyagokat dolgoz ki, melyek kiválóan ellenállnak a kopásnak és rozsdásodásnak.

Ennek érdekében szakembereink csúcstechnológiás vegyi elemzéseket, valamint fémtani és mechanikus vizsgálati módszereket alkalmaznak.

A holnap piacát ma kell kutatnunk!

Mérnökeink nem csak a mai piaci követelményeket vizsgálják, hanem sokkal távolabbra tekintenek - különösen, ha ipari kutatásunk három kulcsfontosságú területéről van szó. Feltérképezik a trendeket és azokhoz igazítják a technológiákat. Időtálló üzleti modellek kerülnek kifejlesztésre a most induló projektek keretén belül. Így történt ez a SALINO® Pressure Center termékünk esetében is, melynek innovatív tervezése új távlatokat nyitott meg a tengervízből nyerhető ivóvíz gyártásában – mind a gazdaságosság, mind a hatékonyság tekintetében.

A SALINO® Pressure Center hidraulikus egysége