Content

Claim
Menu

Egy vállalat, mely lehetőségeket teremt

Hiszünk abban, hogy a nyitottság és a kölcsönös bizalom segítségével a KSB munkatársai a legjobbat tudják kihozni magukból.

A KSB munkatársak vonzó karrierlehetőségei

Az ügyfelek elégedettsége érdekében a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtanunk, ezért képzett emberekre van szükségünk, akik szeretik is a munkájukat. A KSB inspiráló környezetet és kihívásokat kínál munkatársainak. Globális és sokszínű működésünk karrierlehetőségek széles körét kínálja. Számos nemzetközi projekt nyit újabb ajtókat a személyes fejlődéshez. Emellett átfogó képzési program segít minden egyes KSB alkalmazottat az új képességek elsajátításában és az előrelépésben.


Rugalmas megoldások a munka és magánélet egyensúlyáért

Munka, amely elismerést nyer: Az elkötelezettség és teljesítmény nem magától születik. A KSB-nél ezeket a vállalati kultúra megélése eredményezi. Alkalmazottaink otthon érzik magukat a munkakörnyezetükben, és ez naponta meghozza az eredményt. Vezetési és Csapatmunka Alapelveink betartása azt jelenti, hogy nyíltan kommunikálunk munkatársainkkal, visszajelzést adunk és elismerjük a teljesítményt. Azt is támogatjuk, hogy személyzetünk tagjai megfelelő egyensúlyt teremthessenek munkájuk és magánéletük között. Ezt a KSB rugalmas munkaidő, megelőző egészségügyi ellátás és szabadidős programok biztosításával segíti.

humans_ksb_pic

KSB munkatársak beszélnek munkájukról és tapasztalataikról:

Horst-Jürgen Baulig

Értékesítés, Vízkezelés

„Számomra a KSB a dinamizmust és folyamatos fejlesztéseket jelenti.

Igazán különlegessé azonban az tesz minket, hogy az innovációk mellett mégis meg tudjuk őrizni a személyességet.”

Oliver Schuster

Csoportvezető, Testreszabott Tervezés

„Már sokféle posztot betöltöttem a KSB-nél – voltam termékmenedzser és fejlesztő mérnök, jelenleg pedig a szabványos szivattyúk testreszabott tervezésének csoportvezetője vagyok. Ez a sokféleség rengeteg értékes tapasztalatot adott – amit most egy belső képzésen át is adok a fiatalabb kollégáknak.”

Ilona Koch

Beszerzés

„A KSB sok különféle képzési lehetőséget kínál. A Beszerzésnél végzett munkám különleges előnye pedig, hogy annyi osztállyal dolgozhatok együtt.”

Beniamino Pitrone

Csoportvezető, Mechanikai Megmunkálás

„Már 22 éve vagyok a KSB-nél. 15 évesen kezdtem, mint forgácsológép-kezelő gyakornok. Ma igazán büszke vagyok rá, hogy az Eta szivattyú sorozat mechanikai megmunkálásának csoportvezetője lehetek.”

Markus Spuck

KSB Szerviz

„A szüleim és a nagyszüleim is a KSB-nél dolgoztak, és szilárd elhatározásom volt, hogy a nyomdokaikba lépek. Az egyik nagyszerű dolog a cégben, hogy globális működése ellenére mégis megőrizte a családias légkört.”

A nagyszerű csapatmunka eredménye: 

Etanorm. Több tudományágat ötvöző csapataink sikeres termékeket fejlesztenek. Ezek egyik példája a világ legtöbbet vásárolt szabványos szivattyúja, amely 2013-tól új, környezetbarát kivitelben is elérhető.