Content

Claim
Menu

A Holnap: Amiért fenntartható módon növekszünk

A KSB 1871-es alapítása óta független vállalatként működik. Vállalati stratégiánk célja, hogy fenntartsuk ezt a függetlenséget, sikert érjünk el, és fenntartható módon építsünk az eredményekre.

Az alábbi feladatokat tűztük ki magunknak:

  • Felülmúlni versenytársainkat ügyfeleink szemében
  • Stabilizálni vezető szerepünket a vonzó piacokon
  • Nyereséges és fenntartható növekedést elérni a hosszú távú jövő biztosítása érdekében

Hosszú távú tervezés a siker érdekében

A holnap sikereit a ma tervei és elkötelezettsége alapozzák meg. Céljaink elérése érdekében azonban rugalmasak is szeretnénk maradni. Ily módon reagálni tudunk a piaci változásokra és szükség szerint hozzá tudjuk igazítani stratégiai projektjeinket. Ahhoz, hogy vállalati stratégiánkat üzleti sikerekre váltsuk, erősen motivált munkatársakra és a célok világos meghatározására van szükség. Közös értékeik és magatartásuk határozza meg, hogyan dolgoznak, illetve működnek együtt egymással, ügyfeleinkkel és partnereinkkel. Vállalati kultúránk alapjait a bizalom, tisztesség, felelősség, szakmaiság és tisztelet képezik.

A tulajdonosi szerkezet fontos garanciát jelent arra, hogy a KSB továbbra is független cégként fejlődhet tovább. A KSB AG törzsrészvényeinek többsége a Klein Pumpen GmbH kezében van, amely viszont majdnem száz százalékban a KSB-Stiftung [KSB Alapítvány] tulajdonában van. A társaság alapítóinak leszármazottai által létrehozott non-profit szervezet célja, hogy támogassa a kutatásokat és a fiatal szakembereket a természettudományok területén.