Content

Claim
Menu

Felelősség: Ezért tesszük, amit teszünk

Az ügyfelek és a munkatársak mellett a KSB a társadalom érdekeit is szem előtt tartja. CSR tevékenységeink közé környezetvédelmi és oktatási projektek is tartoznak. Elkötelezetten támogatjuk az ENSZ Globális Megállapodás elnevezésű kezdeményezését. Ennek alapelvei világszerte megerősítik a tisztességes társadalmi, környezetvédelmi és gazdasági magatartást.

A társadalmi felelősségvállalás javítja a gyermekek esélyeit

A felelősségteljes működésnek a KSB-nél számos formája van. Felöleli például a gyermekek és fiatalak oktatását. Segítünk az iskoláknak és óvodáknak, hogy felkeltsék az új generáció érdeklődését a tudomány és a technológia iránt – mivel az érdeklődés az első lépés az alapvető készségek elsajátítása felé.

A német ‘Wissensfabrik’ (Tudásgyár) ipari hálózat társalapítójaként támogatjuk olyan projektek kialakítását, amelyek keretében a fiatalok gyakorlati tudást sajátíthatnak el. Ázsiában a KSB CARE segélyalap gyermekek százai számára teszi lehetővé, hogy iskolába járjanak, valamint támogatást nyújt az osztálytermek és más létesítmények megépítéséhez és felújításához.
Egy speciális, Brazíliában megvalósuló kezdeményezés az alacsony szintű oktatásban részesülő fiatalokat készíti fel a munkavállalásra. Egy kétéves program keretében megszerzik első munkatapasztalatukat, gyakorlati készségeket sajátítanak el és iskolába is járnak.

Környezettudatosság

Gyártással foglalkozó cégként a KSB elkötelezett a természeti erőforrások megőrzése iránt. Gyáraink építésekor és modernizációjakor mindig elsődleges fontosságot élvez a környezetvédelem. A lehető legalacsonyabb szinten tartjuk a kibocsátásokat, és minimálisra csökkentjük az embereket és természetet érő hatásokat. A brazíliai Jundiaí és az indiai Nashik településeken működő telephelyeink a természeti források megőrzését bemutató olyan minta létesítmények, amelyek megújuló energiaforrásokból generálják az áramot.

brasilien_pict