Content

Claim
Menu

Védjegyünk a bizalom

Két jelkép, három betű: a szivattyúk, a szerelvények és a KSB szoros kapcsolatban állnak – mind tartalmilag, mind vizuálisan. Bárhol, ahol folyadékok szállítására, felügyeletére vagy elzárására van szükség, a hazai és nemzetközi ügyfelek megbíznak szerelvény- és szivattyúgyártói szakértelmünkben.Ügyfeleink Németországban és világszerte azért választják termékeinket és testre szabott megoldásainkat, mert a KSB márkanév szakértői tanácsadást, kiváló minőséget és maximális megbízhatóságot ígér számukra. Mindemellett szolgáltatásainkra bárhol a világon számíthatnak.

Technológia, mely sikerhez vezet – ezt ígérjük Önnek.

application_area_thumbnail

Válassza a mi szaktudásunkat – ez biztosan jó döntésnek bizonyul

Mindig figyelmesen meghallgatjuk ügyfeleink igényeit. Az Önök célja világszerte, hogy a folyadékszállítás legkülönbözőbb módjaira megoldást találjanak – a miénk pedig az, hogy ehhez minden esetben pontosan a megfelelő szivattyúkat és szerelvényeket biztosítsuk. Bizonyos esetekben ehhez elég egy hagyományos termék, máskor viszont egy teljes, személyre szabott megoldásra van szükség. Tapasztalt szerelvény- és szivattyú-szolgáltatóként pontosan tudjuk, hogy melyik termékre van szükség az adott helyzetben.  

Ha ügyfeleink részéről igény merül fel, mi készen állunk a cselekvésre.

Ha kell, folyadékokat szivattyúzunk – ahol pedig a biztonságos kontrollt jelentő szerelvényekre van szükség, ezekkel is ellátjuk az ügyfeleinket.

Természetesen versenytársaink is ugyanerre törekszenek. Hogy a KSB-t mi teszi mássá? Az a képessége, hogy szinte minden folyadékra és alkalmazási területre megtalálja a megfelelő megoldást. Számunkra a szélsőséges hőmérsékleti és nyomásértékek sem jelentenek akadályt. Tudjuk azt is, hogy minden agresszív, robbanásveszélyes vagy mérgező közeghez létezik megfelelő anyag és biztonsági megoldás. Nem is kell folyadéknak lennie: homokot, követ és ércet is szállítunk hidraulikusan, különleges szivattyúkkal.

A KSB termékek ugyanúgy alkalmazhatók városi közüzemekben és ipari létesítményekben, mint felhőkarcolókban, erőművekben, bányákban, vagy olajfúrótornyokon.

Önhöz közel: Világszerte megtalál minket

16,000 munkatárs - 90 vállalat - 160 Szerviz központ

A KSB már évtizedek óta globális léptékben gondolkodik és működik, így mind az öt kontinensen folytat gyártási tevékenységet. Gyártási helyszíneink 21 országban találhatóak meg, melyeket szoros kapcsolatban álló kereskedelmi és szolgáltatási hálózatunk támogat.

ksb