Content

Claim
Menu

Volledige competentie met de beste service

De pompen van de Eta-serie zijn bijzonder servicevriendelijk en nauwkeurig op de behoefte van de klant afgestemd. Daaraan schenken wij al bij de ontwikkeling aandacht.

Etanorm-img

Zo is bijvoorbeeld de montage en demontage van deze pompen bijzonder gemakkelijk. Slijtringen kunnen ongecompliceerd worden verwisseld en lagerstoelen heel eenvoudig worden gedemonteerd. Bovendien zijn de levertijden voor Eta-pompen en de reservedelen ervoor bijzonder kort – en dat overal ter wereld.

Eersteklas service is bij KSB vanzelfsprekend. Serviceconcepten op maat, deskundige pompreparatie, service voor rotating equipment en een groot aantal oplossingen rondom het thema reservedelen. KSB Service helpt klanten uitvoerig, competent, wereldwijd en de klok rond.

Wij bieden u:

  • technisch advies
  • pompreparatie op locatie en in het servicecentrum
  • oplossingen m.b.t. reservedelen
  • inspectie- en onderhoudscontracten
  • revisie management
  • reverse engineering en retrofit
  • TPM® Total Pump Management
  • SES System Efficiency Service®

Wij staan klaar. Over de gehele wereld verdeeld heeft KSB meer dan 160 servicecentra ingericht, die u verder helpen als u vragen hebt – bijvoorbeeld met betrekking tot uw Eta-pomp. Ongeveer 3.000 uitstekend opgeleide eigen servicespecialisten alsmede meer dan 250 servicepartners zijn actief voor de montage, inbedrijfname, onderhoud, instandhouding en pompreparatie aan uw installatie.

Dit waarborgt een hoge mate aan zekerheid. KSB servicemedewerkers zorgen behalve voor de pompreparatie vanzelfsprekend ook voor de snelle aanschaf van de benodigde reservedelen voor de pompen. Bovendien bieden wij individuele opleidingen en trainingen op locatie om te verzekeren, dat onze KSB-producten en –systemen steeds efficiënt en voordelig werken. Bijgevolg waarborgen wij voor onze klanten duurzaam de waarde van hun installatie. Pompreparaties of opleidingen – met de Service van KSB zit u goed.

Total Pump Management

TPM® verlaagt onderhoudskosten en kosten over de hele levensduur

Het modulaire serviceconcept kan worden toegepast op pompen, afsluiters, motoren en draaiende delen. Samen met de klant stelt KSB een servicepakket op maat samen, dat verschillende onderdelen omvat, die variëren van enkelvoudige servicemodules tot onze aanbieding totale pompzorg (Total Pump Care). De doelstelling is de kosten te verlagen en maximale betrouwbaarheid en optimale beschikbaarheid te verzekeren. Om hun KSB servicecontract op te stellen kunnen klanten kiezen uit alle modules, die vallen onder de voorzieningen services, betrouwbaarheid en condities en die ook combineren.

Copy of Total Pump Management_thumbnail
Tunnel

Wij zijn wereldwijd altijd bij u in de buurt

Wij stellen normen, omdat wij onze klanten deskundig en persoonlijk adviseren

Als wereldwijd leidende aanbieder van oplossingen voor pompen, afsluiters en service zijn wij een bewezen aanspreekpartner. Deze deskundigheid en ervaring weerspiegelen zich ook in het advies door onze verkoop, waarop u zich altijd en overal kunt verlaten. Aan het wereldwijde succes van onze producten hebben ongetwijfeld onze hoge eisen aan kwaliteit en technische know-how bijgedragen, maar evenzeer ook het uitgebreide advies door onze verkoopmedewerkers. Want behalve onze uitstekende producten is ook de vraag van doorslaggevend belang, hoe met uw eisen het best rekening kan worden gehouden. Een vereiste, dat een bijzondere nabijheid bij onze klanten veronderstelt.

U kunt altijd op betrouwbare ondersteuning en op deskundig advies rekenen. De nauwe connecties tussen de verkoopkantoren en de KSB-competence centra, tussen onderzoek, ontwikkeling en productie maken het ons mogelijk snel op actuele markteisen te reageren - nergens is de weg naar optimale oplossingen zo kort als bij ons.

De KSB-Newsletter

Ontvang als eerste regelmatig alle noviteiten over KSB en de belangrijkste KSB-producten.  Meld u nu aan: snel, eenvoudig en zonder kosten.