Content

Claim
Menu

"Erottamattomat – puhdas vesi on kiistaton onnistuminen Eta-pumpuille ja minulle"

Diary Eta and I in the afternoon

Etabloc Monte Carlo Bay Hotel & Resort -hotellissa

Monte Carlo Bay Hotel & Resort on hienoimpia hotelleja koko maailmassa. Jotta hotellin valtavan kokoinen uima-allas pysyisi jatkuvasti puhtaana, 23 000 m3 vettä pumpataan jatkuvasti suodatusjärjestelmän läpi nautinnollisen puhtaan kylpykokemuksen tuottamiseksi. KSB:n pumpputeknologia oli itsestään selvä valinta Monte Carlo Bay Hotel & Resort -hotellille. Tärkeitä päätökseen vaikuttavia tekijöitä olivat KSB:n tinkimätön laatu ja kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa 31 Etabloc-pumpulla oli ratkaiseva merkitys.

Integroidut ratkaisut – KSB puhdistaa suodattamalla

KSB filtration

Kun jokainen senttimetri lasketaan, Etabloc on vahvoilla

Pumppu ja moottori on yhdistetty yhdeksi pieneksi yksiköksi niin, että rakenne vie hyvin vähän tilaa. Yhdessä suodatusjärjestelmän kanssa käytettynä Etabloc-pumpun huolto- ja kunnossapitotoimien helppous tekee vaikutuksen. Koko rakenne on valjastettu tekemään asennuksesta, purkamisesta ja huollosta mahdollisimman nopeaa ja helppoa. KSB:n varaosien saatavuus on erinomainen. Kustannusten karsimiseksi ja tilaamisen yksinkertaistamiseksi saatavilla on myös varaosasarjoja.

Miksi kannattaa valita Etabloc?

• Etabloc-järjestelmissä ei ole erillistä kytkintä, joten linjausta ei tarvitse tehdä
• Kaikissa kokoluokissa on käytössä pakotusruuvit, mikä helpottaa pesän irrottamista
• Kasvatettu tiivistekammio kartion muotoisessa painekannsessa helpottaa pumppuun käsiksi pääsyä ja lisätila helpottaa asennus-, purku- ja kunnossapitotoimia
• Varaosien määrää on lisäksi vähennetty ja pääkomponentit on standardisoitu. Pesän kulutusrenkaat on helppo vaihtaa juoksupyörän, pesän ja pesän kannen kulumisen vähentämiseksi. Tämä vähentää kunnossapitokustannuksia

Why Etabloc

KSB:n alkuperäiset varaosat

Eta-pumppuihin on saatavilla täydelliset varaosasarjat. Valitsemalla huoltopaketit, jotka sisältävät muun muassa tiivisteet, laakerit ja juoksupyörät, voit säästää jopa 30 % yksittäisten osien hinnasta. Varaosasarjojen tilaaminen on helppoa, ja niiden toimitusaika on lyhyt.

KSB original spare parts
From a single source

Kaikki samasta paikasta: yhteistyökumppani, joka vastaa pumpuista, venttiileistä ja huollosta

Ihanteellinen lisä helposti huollettavaan ja kunnossapidettävään Etabloc-pumppuun: KSB:n ammattitaitoinen palvelu laitteen käyttöiän kaikissa vaiheissa. Asennuksesta ja käyttöönotosta tarkastuksiin, huoltoon ja korjauksiin joko paikan päällä tai jossakin KSB:n yli 170 huoltokeskuksesta eri puolilla maailmaa: luotettavana yhteistyökumppanina kaikkien pyörivien laitteiden alalla KSB on käytettävissäsi kellon ympäri yhteensä yli 3 000 asiantuntijan voimin.

Huoltovinkkejä asiantuntijoiltamme

Pyydä asiantuntijoiltamme ilmaisia vinkkejä ja tietoja optimaalisten huolto- ja kunnossapitotoimien varmistamiseksi.

KSB:n Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten mukana tiedot KSB:n tuoreista kuulumisista ja päätuotteiden päivityksistä. Rekisteröidy tilaajaksi nyt: se on nopeaa, helppoa ja ilmaista.

Lue lisää