Content

Claim
Menu

"Erottamaton osa: Etanorm tekee päivästä makean heti aamiaisesta alkaen"

Eta diary

Sokerituotantoa Etanorm-pumpulla

Eräs maailman suurimmista sokerintuottajista käyttää Etanorm-pumppua tärkeänä osana tuotantoprosessia. Yhtiö valmistaa sokeria sokerijuurikkaista, kun muualla päin maailmaa sokeri uutetaan sokeriruo'osta tai tärkkelyksestä pumpun avulla. Etanorm-pumppua käytetään tuotannossa, koska sen toimintavarmuus on erinomainen. Tämä on erittäin tärkeää sokerituotannossa. Jotta pumppujen käyttö olisi taloudellista, niiden toimittava käyttösovelluksessa erittäin tasaisesti ja niiden käyttöiän on oltava mahdollisimman pitkä.

Perusteet Etanorm-pumpun valinnalle

Etanorm-pumpun toimintavarmuus perustuu muun muassa hyviin NPSH-arvoihin, hyvin suojattuun tiivisteeseen sekä suuriin pulttikokoihin. Akselin suojaholkki suojaa akselia kulumiselta, minkä lisäksi kulmikas tiivistepesä estää sisäisen kierron ja tehostaa ilman poistumista ja tiivisteen huuhtelua. Etanorm-pumpun muita etuja ovat alhainen kulumis- ja tärinätaso ja erinomaisen tasainen toiminta, joka perustuu hyvään imukykyyn ja laajaan kavitaatioottomaan käyttöalueeseen.

> Lisää tietoa tuotteestaEtanorm

Tehokas, joustava ja helppo huoltaa

Pumpulla on erinomaisen toimintavarmuuden lisäksi paljon muita etuja. Se on erittäin energiatehokas, saatavilla eri vaihtoehtoina ja varusteilla ja on helppo huoltaa. Pumppumalli sopii siten ihanteellisesti sokerituotantoon ja moniin muihin käyttösovelluksiin oluen valmistuksesta ja ilmastoinnista vedenkäsittelyjärjestelmiin.

Tehokas – energiaa ei menetetä

Etanorm-pumpun optimoitu ja käytännössä hyväksi todettu hydraulijärjestelmä on erittäin tehokas: Pumppu voi säästää jopa 7 000 kW/h energiaa vuodessa. Kun käytössä on KSB SuPremE® -moottori, joka täyttää energialuokan IE4 vaatimukset jo nyt. Lisäksi juoksupyörä sorvataan vastaamaan käyttöpistettä. Juoksupyörästä tehdäään niin, että koko vastaa tarkasti asiakkaan ilmoittamia pumpun suunnitteluarvoja. Kun juoksupyörä mukautetaan tällä tavalla, pumppu saavuttaa parhaan hyötysuhteen. Pumppu toimii silloin entistä tasaisemmin, ja sen käyttöikä pitenee.


Joustava – oikea pumppu jokaiseen tarpeeseen

Vaihtoehtojen suuren määrän ansiosta Etanorm sopii käyttöön useissa eri sovelluksissa. Vaihtoehtoisten materiaalien suuri määrä mahdollistaa juuri oikean materiaalin valitsemisen pumpattavan nesteen mukaan. Valikoimaan on lisätty uusia kokoluokkia, jotka mahdollistavat entistä pienemmät virtausnopeudet.

> Lataa materiaaleja
Helppo huoltaa

Pumppu on helppo purkaa pesän ja laakeripukin välisen liitoksen pakotusruuvien avulla, mikä helpottaa huoltotoimia. Ei ole sattumaa, että Etanorm on maailman myydyin standardivesipumppu.

> Lue lisää Eta-pumpuista KSB:n verkkosivuilta

Etanorm: erinomainen suunnittelu yhdistettynä erinomaiseen tehokkuuteen

Etanorm 200-150-315


Size: Etanorm, 200-150-315

Nominal speed: 1450 1/min

Impeller-Ø: 334 mm

Etanorm 200-150-315


Size: Etanorm, 200-150-315

Nominal speed: 1450 1/min

Impeller-Ø: 334 mm

Etanorm 200-150-315


Size: Etanorm, 200-150-315

Nominal speed: 1450 1/min

Impeller-Ø: 334 mm

Etanorm

Älykäs yhdistelmä tuottaa säästöjä

Järjestelmä varmistaa automaattisesti pumpun optimaalisen toiminnan  PumpMeter -valvontayksikön ja PumpDrive -nopeudensäätöjärjestelmän yhteistoiminnan ansiosta niin, että pumpun toimintatila vaihtelee vaatimusten mukaan ja tuottaa näin maksimaaliset säästöt. Euroopan komission vesipumppuasetuksen 547/2012/EY mukaan Etanorm-pumpun vertailuarvo on MEI ≥ 0,4.

Etanorm esitteen tilaus

Lue lisää Etanorm-pumpun sopivuudesta kaikkiin käyttösovelluksiin.

KSB AG:n Tietosuojalausunto

Ota meihin yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja Eta-pumpuista, ota meihin yhteyttä täyttämällä oikealla oleva lomake. Asiantuntijamme vastaavat nopeasti!

KSB:n Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten mukana tiedot KSB:n tuoreista kuulumisista ja päätuotteiden päivityksistä. Rekisteröidy tilaajaksi nyt: se on nopeaa, helppoa ja ilmaista.

Lue lisää