Content

Claim
Menu

„Onafscheidelijk – de Eta verfrist na mijn werk!“

New content item

KSB verfrist– doelmatige totaaloplossingen voor de drankenindustrie

KSB-pompen zijn optimaal afgestemd op de eisen die door de steriele procestechnologie worden gesteld en lenen zich bij uitstek voor uiteenlopende productieprocessen van dranken. Een goed voorbeeld daarvan is de bierproductie. Hier biedt KSB de optimale pomp voor iedere transportopgave, variërend van het centrale brouwproces tot aan daarmee samenhangende reinigingsprocessen.

KSB-producten worden in brouwerijen toegepast voor de waterbehandeling, in het brouwhuis, in de vergistings- of filterkelder, bij de vulinstallaties en ten behoeve van CIP- en SIP-reiniging. Ook in deze branche wordt het begrip efficiëntie met hoofdletters geschreven. De pompen Vitacast en Vitachrom kunnen voor volledige transparantie worden uitgevoerd met PumpMeter. Op die manier heeft u zicht op alle belangrijke parameters. Voor een efficiënt bedrijf is de automatisering met PumpDrive mogelijk. Bovendien wordt iedere pomp optimaal op de betreffende installatie afgestemd.

KSB-producten voor de drankenindustrie

Naar de webshop

BrewDog brouwt Craft Beer met betrouwbare totaaloplossing van KSB

New content item
Brouwerij Sapporo

Biergenot in Vietnam – met Sapporo en KSB-totaaloplossingen

FAMIX, Locher en KSB – driemaal puur genieten

New content item
New content item

Waarom juist Etachrom

Met de Etachrom L / B biedt KSB de drankindustrie een echter alleskunner - bedrijfszeker, onderhoudsvriendelijk en energie-efficiënt.

De toepassingsgebieden van de Etachrom zijn rijk geschakeerd. Hij wordt ingezet waar agressieve of zuivere media getransporteerd dienen te worden. De pomp is daarmee niet alleen geschikt voor drinkwater, tapwater, heet- en koelwater maar ook voor condensaat, oliën en reinigingsmiddelen. De Etachrom is daarmee de betrouwbare oplossing voor de omgevingen en toepassingen waar hoge eisen worden gesteld.. 

De voordelen in een overzicht:

  • met het medium in aanraking komende delen van rvs (1.4571)
  • onderhoudsvrije mechanische asafdichting conform EN 12756
  • eenvoudige demontage door modulaire bouwwijze
  • uitwisselbare slijtringen
  • optimale hydrauliek met hoog rendement
  • op het bedrijfspunt afgedraaide waaier
New content item

Contact met KSB

Heeft u vragen over de producten, service of onderdelen van KSB? Vul het formulier in of stuur ons een e-mail.

Wilt u liever persoonlijk contact?

Hier vindt u uw KSB-adviseur.

De KSB-Newsletter

Ontvang als eerste regelmatig alle noviteiten over KSB en de belangrijkste KSB-producten.  Meld u nu aan: snel, eenvoudig en zonder kosten.