Content

Claim
Menu

Onafscheidelijk– met de juiste techniek voelen Eta en ik ons als een vis in het water

Eta en ik in het zwembad

Etabloc in het Monte Carlo Bay Hotel & Resort

Het Monte Carlo Bay Hotel & Resort is een van de beste hotels ter wereld. Voor het lagunezwembad moet 23.000 m³ water continu worden gezuiverd door een filtratiesysteem – voor kristalhelder en schoon zwemplezier. Hier vertrouwt het Monte Carlo Bay Hotel & Resort op de pomptechnologie van KSB. Doorslaggevend waren de compromisloze kwaliteit van KSB en het complete systeem, waarin 31 pompen van het type Etabloc een centrale rol spelen, als totaaloplossing.

Oplossing met systeem – KSB levert schoon werk bij de filtratie

KSB filtratie

Overal waar het krap wordt, toont Etabloc zijn sterke kant:

De Etabloc is met de gekoppelde motor een compacte eenheid en daardoor enorm ruimtebesparend. In een filtratiesysteem blinkt de Etanorm uit op het gebied van service en onderhoud: de gehele constructie is namelijk zo samengesteld dat montage, demontage en onderhoud snel én eenvoudig kan worden uitgevoerd. Daarnaast hebben wij onderdelen altijd op voorraad. Deze kunnen echter ook als onderdelenkit worden geleverd, dat bespaart kosten en vergemakkelijkt de bestelling.

Waarom Etabloc?

  • De Etabloc heeft geen aparte koppeling, waardoor uitlijnen niet nodig is
  • Alle pompen zijn met afdrukbouten uitgerust, waardoor het huisdeksel eenvoudiger kan worden verwijderd.
  • De vergrote afdichtingsruimte in het konische huisdeksel maakt een betere toegang mogelijk en biedt meer plaats voor montage/demontage en onderhoudswerkzaamheden
  • Het aantal onderdelen is gereduceerd en de hoofdcompententen zijn gestandardiseerd. Bovendien zijn de slijtringen eenvoudig uitwisselbaar en verminderen slijtage aan waaier, pomphuis en huisdeksel. Daardoor blijven ook de onderhoudskosten lager

Waarom Etabloc

Profiteer van originele onderdelenkits van KSB

Voor de Etabloc is een onderdelenkit beschikbaar. Hiermee ontvangt u alle benodigde onderdelen in één bestelling, bespaart u 30% in vergelijking met stuksprijzen en snelle levertijden worden gerealiseerd.

KSB-onderdelenkit
Alles uit een hand

Alles uit één hand: uw partner voor pompen, afsluiters en Service

Voor de service- en onderhoudsvriendelijke Etabloc bieden wij de totale verzorging gedurende elke fase van de levenscyclus. Vanaf de montage en inbedrijfname naar inspectie en onderhoud tot en met reparatie on-site of in één van de 170 servicecentra wereldwijd. Als betrouwbare servicepartner voor rotating Equipment staan wij met meer dan 3.000 experts continu tot uw dienst.

Service-tips van onze experts

Onze service-experts staan altijd voor u klaar met raad en advies voor de optimale werking van uw installatie. Heeft u een vraag? Stuur uw bericht via bijgaand formulier.