Content

Claim
Menu

Eta en ik, onafscheidelijk!

Elke dag komen wij met de Eta in aanraking, zonder dat we het merken. Als wij onze koffie met suiker drinken, ons in geklimatiseerde ruimtes bevinden of ons ontspannen in het zwembad - overal duikt de Eta op! Achter bijna elke dagelijkse situatie schuilen de meest complexe processen en de Eta-pompenfamilie regelt dat de voor ons zo vanzelfsprekende bezigheden soepel verlopen.

Beleef in één dag wat deze pompenfamilie van KSB voor ons allemaal doet en welke prestaties zij levert. Dan begrijpt u waarom de Eta en ik onafscheidelijk zijn. 

De Eta bij het ontbijt
Tijd

Had u gedacht dat de Etanorm iets met de suiker in uw kopje koffie te maken heeft?

Inderdaad: de suikerproductie is een van de vele diverse toepassingsmogelijkheden waarvoor de Etanorm wereldwijd wordt gebruikt. Ontdek zelf hoe de Eta, de meest verkochte waternormpomp ter wereld, een bijdrage levert aan elk deel van uw dag.

De Eta onderweg

Had u ooit gedacht dat de Etaline u zou begeleiden onderweg?

Ook op het vliegveld wordt de Eta ingezet. Een complete luchthaven voorzien van het juiste klimaat, de hoogst mogelijke energie-efficiëntie én een betrouwbaar bedrijf garanderen is een grote uitdaging. Juist de Etaline biedt dat en de luchthaven München vertrouwt daarom bij het verwarmen en koelen op de Etaline van KSB.

Ontdek zelf hoe de Etaline u een warm hart toedraagt.

Tijd
De Eta in het zwembad
Tijd

Had u verwacht dat ontspanning een kristalhelder geval voor de Etabloc is?

Het Monte Bay & Resort is een van de beste hotels ter wereld. Voor het lagunezwembad moet 23.000 m³ water continu worden gezuiverd door een filtratiesysteem – de Etabloc regelt dat. Ontdek zelf hoe u met de juiste techniek lekker baantjes kunt trekken.

Eta en ik thuis

Had u ooit gedacht dat het thuis het mooist is met de Eta SYT?

Kronospan Schweiz AG is een van de leidende fabrikanten van houtmaterialen op de markt en zet zich in voor milieuvriendelijke productie. Decennialang vertrouwt Kronospan met succes op de warmteoverdrachtspompen van KSB. Ontdek zelf hoe de Eta SYT u vaste grond onder de voeten geeft en voor de hoogste bedrijfszekerheid van het productieproces zorgt. 

uur
New content item

De Eta zet de wereld in beweging

Met een oneindige veelvoud aan product- en servicemogelijkheiden zetten de Eta-pompen de wereld in beweging. Ontdek zelf op de KSB-website meer informatie over de verschillende typen van de Eta-pompenfamilie.

Contact met KSB

Heeft u vragen over de producten, service of onderdelen van KSB? Vul het formulier in of stuur ons een e-mail.

Wilt u liever persoonlijk contact?

Hier vindt u uw KSB-adviseur.