Shopping Cart

Country and language selection

International websites

Europe

Americas / Oceania

Africa and Middle East

Asia / Pacific

Verkoper Buitendienst rayon Zuid-Nederland

Voor onze afdeling Gebouwentechniek zijn wij op zoek naar een account manager / verkoper buitendienst die onze klantenkring in Zuid-Nederland gaat onderhouden en verder uitbreiden.

Combineer commercie met techniek

FUNCTIE: na een gedegen inwerkperiode bent u verantwoordelijk voor de verkoop en groei van de KSB-producten aan de Gebouwentechniek-klanten in Nederland. U onderhoudt contacten met bestaande klanten zoals Installateurs en de groothandel. Bovendien zoekt en acquireert u nieuwe klanten. U geeft technische adviezen, vervolgt en licht offertes toe, inventariseert klantenbehoeften en doet voorstellen voor gerichte commerciële acties. Goede communicatieve vaardigheden zijn vereist voor de contacten met klanten waarbij argumentatie en overtuigingskracht essentieel zijn.

PROFIEL: u beschikt over een opleiding op MBO- of HBO-niveau, bij voorkeur Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek. Daarnaast heeft u commerciële ervaring bijvoorbeeld als sales engineer of binnendienstmedewerker. U kunt zelfstandig werken en bepaalt in samenspraak met de sales manager de te volgen strategie. Kennis van Engels in woord en geschrift is vereist. Kennis van de Duitse taal en ervaring in de pompen- en/of afsluiterbranche is een pré. U ziet het succes van uw eigen functie als een persoonlijke uitdaging. U bent woonachtig in het rayon of bereid te verhuizen.

WIJ BIEDEN: een zelfstandige, uitdagende functie met een bovengemiddeld arbeidsvoorwaardenpakket. Binnen de onderneming zelf of in concernverband is er ruimte voor een volgende stap in uw carrière.

UW REACTIE: zend uw brief met CV naar
KSB Nederland BV
t.a.v. Ronald van Vuure
Wilgenlaan 68
1161 JN Zwanenburg

of per e-mail naar ronald.van.vuure@ksb.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald van Vuure (tel. 020-4079815)