Content

Claim
Menu

Calio: Grote competentie – nu ook in het klein.

Persoonlijk contact met KSB - uw aanspreekpartner

Hartelijke dank voor uw interesse. Heeft u nog vragen? Neem snel en eenvoudig contact met ons op.

De KSB-weerstandscalculator

Met de weerstandscalculator van KSB kunt u pomprelevante en technische gegevens van uw installatie al tijdens de planningsfase eenvoudig en snel laten berekenen.

Stroming, druk en weerstand van het gehele leidingsysteem  en de afzonderlijke componenten verschaffen informatie over het gedrag van het systeem en helpen u bij het vinden van de optimale oplossing voor uw installatie. Met de geïntegreerde pompselectie kunt u uw installatie zodoende  aan de specifieke eisen aanpassen en optimaliseren.

De weerstandscalculator is er zowel als desktop-toepassing als App voor uw smartphone.

iPhone App

Android App

Android-Tablet-Version

Desktop-toepassing (Online)

Desktop-toepassing (Download)

KSB-Rohrleitungsrechner_thumbnail
Calio-Vorteile_thumbnail

De voordelen van Calio circulatiepompen in één oogopslag

Leer ons nieuwe sterproduct kennen voor de GebouwenTechniek. De vakkennis die nodig was voor het ontwikkelen van de Calio is afkomstig uit jarenlange ervaring met belangrijke projecten, gerealiseerd over de gehele wereld. Onze nieuwe generatie circulatoren combineren het allerbeste in knowhow, intensieve research en innovatieve technologie. Dat is Calio, van KSB.

Maximale energie-efficiëntie
De innovatieve, energiebesparende circulatiepomp is meer dan gereed voor ErP 2015 met zijn hoogefficiënte motor en geoptimaliseerde hydrauliek.

Eenvoudige handling
De circulator is snel te installeren en eenvoudig in gebruik te nemen door middel van druk-/draairegeling.

Groot toepassingsgebied
KSB biedt een brede range aan pompgrootten, waarmee vele toepassingen voor de Calio circulatiepompen worden mogelijk gemaakt.

Universeel inzetbaar
De hoogefficiënte circulator is geschikt voor verwarming, ventilatie en voor airconditioninginstallaties in de meest denkbare variëteiten.

Hoogste betrouwbaarheid
KSB producten bieden topkwaliteit en kennen een complete service om een voortdurende betrouwbaarheid van uw Calio circulatiepomp te garanderen.

KSB Calio image

Maximale energie-efficiëntie

Met hun geoptimaliseerde hydrauliek en geïntegreerde toerenregeling verlagen de nieuwe hoogefficiente KSB pompen de bedrijfskosten van uw installaties. De energiezuinige circulatiepomp Calio voldoet daarmee zelfs nu al aan de wettelijke ErP normen van 2015 – een belangrijke bijdrage aan ons allesomvattende energie efficiciëntie concept; FluidFuture®.

Energie besparen met FluidFuture®
Ons energie efficiëntie concept omvat complete hydraulische systemen en maximaliseert hun besparingspotentieel. De Calio circulatoren vergroten FluidFuture® met een nieuwe generatie circulatoren voor het transport van media op een meer efficiënte en betrouwbare wijze dan u ooit voor mogelijk hield.

De ErP Ecodesign richtlijnen
Ter reductie van het wereldwijde elektriciteitsverbruik stellen de ErP normen wettelijke minimale efficiëntielimieten voor “Energiegerelateerde producten”. De Calio is zo efficiënt dat hij nu al voldoet aan de eisen van 2015. Dit is een grote stap voorwaarts voor KSB bij het bereiken van de hoofddoelstellingen van ErP (20 % minder broeikasgassen, 20 % meer duurzame energie en 20 % minder energieconsumptie).

Meer informatie over FluidFuture®

Meer informatie over ErP

Eenvoudig in gebruik

Toen we de Calio circulatiepompen ontwierpen, concentreerden we ons op topkwaliteit en gebruiksgemak. De compacte afmetingen en standaard aansluitingen maken installatie inderdaad extra eenvoudig en snel uit te voeren. Calio’s controlepaneel is logisch ingericht en eenvoudig te gebruiken. Automatische toerenregeling past de bedrijfsmodus aan naar wat actueel vereist is. Als u wilt dan kunt u ook kiezen voor handmatige instelling.

Einfaches Handling_thumbnail

Groot toepassingsgebied en universeel inzetbaar

Producten voor de GebouwenTechniek dekken een enorme range aan behoeften af.  Dus we maken de hoogefficiënte Calio circulatoren in een brede selectie aan grootten en typen. En met al onze ervaringen in het toepassen van pompen, bieden we altijd precies de juiste circulatoren voor de individuele eisen. Voor verwarming of koeling, airconditioning of ventilatie, privéwoningen of hoogbouw kantoorlocaties. In welke setting dan ook: Calio houdt het comfortabel voor u.

Otto-Hahn-Gymnasium, Karlsruhe
Voor het energie-efficiënt maken van deze school: KSB’s high-efficiency pompen en meegeleverd temperatuurcontrolesysteem.

Hal 11 van het beurscomplex in Frankfurt
KSB voorziet de 24.000 m2 grote hal 11 in Frankfurt al sinds 2009 van een aangenaam klimaat— met meer dan 130 toerengeregelde pompen.

Burj Khalifa, Dubai
Pompen van KSB garanderen dat bezoekers in het hoogste gebouw ter wereld koel blijven: in Dubai circuleren KSB pompen elk uur 10.000 ton koelwater.

Universelle Einsatzbereiche_thumbnail

De KSB-Newsletter

Ontvang als eerste regelmatig alle noviteiten over KSB en de belangrijkste KSB-producten.  Meld u nu aan: snel, eenvoudig en zonder kosten.