Content

Claim
Menu

Veelzijdig inzetbare pompen en afsluiters

Een overtuigend leveringsprogramma 

De kwaliteit en veelzijdigheid van onze pompen en afsluiters zijn een voorbeeld voor vele van onze branchegenoten. Een klantspecifiek aanbod aan diensten van engineering tot en met een allesomvattende System-Efficiency-Service completeren het aanbod en maken KSB tot uw belangrijkste contact in de markt voor pompen en afsluiters.

Een individueel advies – direct vanaf de start

Velen zijn in staat om iets te verkopen, slechts een enkeling kan zinvol adviseren. Wanneer onze klanten complexe probleemstellingen hebben, dan begeleiden we hun projecten van meet af aan individueel en resultaatgericht. We bieden ondersteuning en oplossingen vanaf het moment van voorplanning tot de constructie van specifieke componenten en het uiteindelijke in bedrijf nemen. Tegelijkertijd verschaft ons brede programma aan standaardpompen en –afsluiters veel ruimte voor individuele klantwensen. Deze laten zich met de keuze van de beste materialen, hydraulieken en aandrijvingen verwezenlijken. Moderne automatiseringsproducten zorgen voor een veilig en economisch verantwoord gebruik.

Leistungen_art_thumbnail

Knowhow die veelzijdig inzetbaar is

Pompen en afsluiters van KSB zijn dankzij hun veelzijdigheid inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van industriële processen tot watertransport of de omzetting van energie- in de meest verschillende branches en overal ter wereld vertrouwen onze klanten op de technische competentie en ervaring van KSB.

Marktfelder_pic