Content

Claim
Menu

Een merk dat vertrouwen biedt

Twee symbolen, drie letters: de technische symbolen van een pomp en afsluiter zijn nauw verbonden met KSB. Als het gaat om het transport, de regeling of het afsluiten van vloeistoffen, dan vertrouwen internationale klanten op onze expertise als producent van pompen en afsluiters. Niet alleen in Nederland, maar over de gehele wereld gaat men voor onze producten en maatwerkoplossingen.

Het merk KSB is synoniem voor competente advisering, excellente kwaliteit en de hoogste bedrijfszekerheid. Tegelijkertijd staat het garant voor een betrouwbare en wereldwijd beschikbare service. Wij beloven u toptechniek die u succesvol maakt binnen uw business. Welkom bij KSB.

Einsatzgebiet_thumbnail

Ingenieurskunst die indruk maakt

Wanneer klanten hun wensen met ons delen, dan luisteren wij aandachtig. Want waar dan ook vloeistoffen in beweging moeten worden gebracht; wij willen graag exact de pompen en afsluiters bieden die ter plaatse nodig zijn. Om het even of het gaat om een standaard product of een klantspecifiek ontwikkeld aggregaat: als ervaren afsluiter- en pompspecialist weten wij precies welke pomp of afsluiter voor welke toepassing de meest geschikte is.

Wij zijn wereldwijd actief voor onze klanten. We verpompen vloeistoffen of we sluiten ze veilig af met onze afsluiters. Wat ons onderscheidt is de competentie waarmee we voor nagenoeg elke vloeistof en elke toepassing een oplossing vinden. Extreme temperaturen en de hoogste drukken zijn voor ons vertrouwde omstandigheden – agressieve, explosieve of giftige media zijn voor ons alleen een thema van materiaalkeuze en veiligheidsconcept. Ook vaste stoffen als zand, steen of erts transporteren we hydraulisch met behulp van speciale pompen. Evenzo zijn KSB producten in bedrijf in watervoorzienings- en zuiveringsinstallaties, industriële installaties of hoogbouw en ook in grote energiecentrales, in de mijnbouw en op boorplatforms.

Globaliteit die leidt tot nabijheid

16.000 medewerkers - 90 bedrijven - 160 serviceplaatsen

Grensoverschrijdend denken en handelen is realiteit bij KSB sinds tientallen jaren. KSB produceert pompen en afsluiters op alle vijf continenten. Met productievestigingen in 21 landen en een fijnmazig verkoop- en servicenetwerk zijn we altijd dicht bij onze klanten.

ksb