MegaCPK. O noă eră începe astăzi

Cu noua pompă MegaCPK, KSB a dezvoltat o nouă tehnologie la nivel global. Această popmă folosită în domeniul industriei chimice combină eficienţa energetică, versatilitate, cu operarea fiabilă pentru aplicaţii multiple.

MegaCPK with PumpDrive and PumpMeter
MegaCPK with PumpDrive and PumpMeter
MegaCPK with PumpDrive
MegaCPK with PumpDrive
MegaCPK
MegaCPK
Front view with PumpDrive and PumpMeter
Front view with PumpDrive and PumpMeter
MegaCPK with PumpDrive  and PumpMeter
MegaCPK with PumpDrive  and PumpMeter

Ca şi tehnologie, Mega CPK convinge prin consumul foarte redus de energie si operarea fiabilă. 

Pentru aceleaşi date şi condiţii de operare utilizatorii pot selecta diferite dimensiuni ale rotorului, precum şi mai multe tipuri de rotoare pentru ficera aplicaţie în parte.

 Cu sistemul său hydraulic mult îmbunătăţit, Mega CPK atinge noi maxime de eficienţă.

Eficienţă energetică

Strunjirea rotorului pentru fiecare utilizator în parte şi motoare foarte eficiente contriguie la scăderea considerabilă a consumului de energie. Punctele de operare dorite pot fi atinse chiar şi cu dimensiuni mai reduse. Folosirea unităţii PumpDrive poate reduce consumul de energie cu până la 60 %. Mai mult decât atât, PumpMeter indică eficienţa pompei în timpul funcţionării.

Diversitate

Noul model este bazat pe un design standard care parmite oricare adaptare nevoilor individuale ale fiecărui utilizator. Mai multe variante hidraulice sunt disponibile, material diverse şi mai multe tipuri de configuraţii. Obţunile extine de configuraţie permit şi mai multe modificări.

Operare fiabilă

Noua pompă este mult mai rigidă, generând o frecare generală mult mai redusă. NPSH-ul scăzut asigură funcţionarea fiabilă şi silenţioasă a pompei. Aşadar noua generaţie MegaCPK face este ideală aplicaţiilor care necesită operare de zi cu zi.

Additional Information

Contact

Company

Multigama Tech

Address

Str. Şapte Drumuri, Nr. 9, Sector 3

Bucureşti Romania

Phone

workPhone:
+ 40 21 324 8080
faxFax:
+ 40 21 324 8080

URL

URL
www.ksb.ro

KSB Ştiri

Descărcări

Toate manualele de operare, cataloagele produse, curbele caracteristice ale pompelor, documentaţie necesară lîn vedera participării la licitaţii publice, într-un cuvânt documentaţie completă!

Descărcări

Distribuitori

Căutaţi informaţii referitoare la service şi piese de schimb? Vă stăm la dispoziţie în secţiunea "Contact" pentru orice fel de solicitare.

Aflaţi mai multe