AmaDS³ – Staţie de pompare a apelor reziduale cu sistem de separare a solidelor

Tehnologie pentru ape reziduale Großansicht

Instalare în camine uscate, sistem  cu separare de solide şi sistem de transport. Acesta  este  un produs inovator folosit in aplicaţiile de pompare şi transport a apei reziduale.

Descrierea sistemului:

În timpul functionarii, materiile solide sunt izolate de apele menajere netratate.Apa pre-curăţată este depozitată într-un recipient etanş la gaze şi  apă, care este conectat la electropompe. Atunci când sunt pornite electropompele, materialele solide sunt transferate către conducta de presiune..Blocarea pompelor este aproape imposibil de realizat prin curăţarea lor permanentă cu apa rămasă după transportul materiilor solide. Formarea de nămol plutitor este redusă în mod considerabil, deoarece grăsimile şi alte depuneri mici sunt absorbite de la suprafaţă prin intermediul mecanismului automat de monitorizare al pompei.

Prezentarea principalelor avantaje ale modelului din gama TS

Materiile solide prezente în apele menajere sunt transportate cu grijă, fără ca pompele să fie atinse.

- se obţin perioade de utilizare ale pompelor considerabil mai lungi.Datorită lichidului precurăţat si transportat, pot fi folosite pompe cu pasaje ale rotoarelor mai mici, fără ca acestea să se blocheze.

- se obţine un randament mai mare, iar costul energiei utilizate per m3 de apă menajeră este semnificativ mai mic.Echipamentele sunt fabricate din module, şi toate părţile sunt uşor accesibile. Pompele sunt instalate în camine uscate, fiind accesibile pentru operaţiunile de service şi operarea se poate face de către o singură persoană.

- se obţine un cost de întreţinere considerabil mai mic.

Abwasserpumpstation mit Feststofftrennsystem AmaDS³

AmaDS³ Tehnologie pentru apele reziduale

Sistemul patentat de separare a materialelor solide funcţionează în mod  fiabil, fărăa se bloca.Prin intermediul separatorului intercalat, pompele  sunt protejate împotriva materialelor solide grosiere. Acest lucru conduce la uzurămai redusă şi siguraă a funcţionării considerabil mări

Mai mult to AmaDS³ Tehnologie pentru apele reziduale
Additional Information

Contact

Company

Multigama Tech

Address

Str. Şapte Drumuri, Nr. 9, Sector 3

Bucureşti Romania

Phone

workPhone:
+ 40 21 324 8080
faxFax:
+ 40 21 324 8080

URL

URL
www.ksb.ro

KSB Ştiri

Descărcări

Toate manualele de operare, cataloagele produse, curbele caracteristice ale pompelor, documentaţie necesară lîn vedera participării la licitaţii publice, într-un cuvânt documentaţie completă!

Descărcări

Distribuitori

Căutaţi informaţii referitoare la service şi piese de schimb? Vă stăm la dispoziţie în secţiunea "Contact" pentru orice fel de solicitare.

Aflaţi mai multe