Drepturi legale

Acest site este operat de KSB. KSB îşi rezervă toate drepturile asupra acestui site.

Toate informaţiile, alt conţinut şi alte funcţii ale acestui site sunt oferite exclusiv, fără a oferi nicio reprezentare sau garanţie de orice fel şi excluzând orice răspundere în cea mai mare măsură permisă de lege.

Accesul la şi folosirea acestui site se vor face în întregime pe riscul utilizatorului. Cu excepţia cauzelor de prejudicii intenţionate, KSB nu va fi considerată responsabilă pentru pagube cauzate de accesarea şi/sau folosirea cestui site. În nicio imprejurare, KSB nu va fi responsabilă pentru prejudicii indirecte, colaterale, accidentale sau subsecvente.

KSB nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul sau accesul la orice site-uri legate de acest site. Accesul la sau folosirea site-urilor legate de acest site se va face în intregime pe riscul utilizatorului.

Accesul la şi folosirea acestui site vor fi guverante de legile României

Additional Information

Contact

Company

Multigama Tech

Address

Str. Şapte Drumuri, Nr. 9, Sector 3

Bucureşti Romania

Phone

workPhone:
+ 40 21 324 8080
faxFax:
+ 40 21 324 8080

URL

URL
www.ksb.ro

KSB Ştiri

Descărcări

Toate manualele de operare, cataloagele produse, curbele caracteristice ale pompelor, documentaţie necesară lîn vedera participării la licitaţii publice, într-un cuvânt documentaţie completă!

Descărcări

Distribuitori

Căutaţi informaţii referitoare la service şi piese de schimb? Vă stăm la dispoziţie în secţiunea "Contact" pentru orice fel de solicitare.

Aflaţi mai multe