Lucrând pentru KSB

Şi tu poţi deveni o parte dintr-o familie mare de entuziaşti de tehnologia ingineriei, ale căror produse pun fluide în mişcare în întreaga lume. Deci, vino şi alătură-te unei companie cu tradiţie, care apreciază asta, dar păstrează, de asemenea, un ochi pe viitor.

Deşi este o companie multinaţională, KSB a menţinut atât o structură simplă cât şi un process simplu de luare a deciziilor. În acelaşi timp, suntem destul de extinşi pentru a putea oferi o gamă completă de servicii şi toate sarcinile unui jucator de nivel global, fie că vorbim despre producţie sau inginerie, design sau dezvoltare, fie ca este vorba de vânzări sau servicce, managementul materialelor sau alte domenii de activitate. Noi valorificăm experienţa şi perspectivele unei largi varietăţi de naţiuni şi culturi. Această bază de cunoştinţe generale la nivel global ne ajută în munca de zi cu zi.

Succesul nostru se bazează pe abilităţile oamenilor si progresul tehnologic. Datorită faptului că acordăm angajaţilor noştri libertatea de a-şi folosi ideile, capacităţile şi de a-şi dezvolta deprinderile, personalul nostru este independent, iar produsele obţinute sunt de cea mai înaltă calitate. Prin oferirea unei pregătiri atractive, concepte de conducere şi remuneraţie, creăm perspective de încredere şi valori personale. Şi îi sprijinim pe angajaţi printr-o serie de seminarii şi ateliere de lucru, pentru ca ei să-şi asume responsabilităţi mai mari şi să-şi extindă aria de activitate.

Additional Information

Contact

Company

Multigama Tech

Address

Str. Şapte Drumuri, Nr. 9, Sector 3

Bucureşti Romania

Phone

workPhone:
+ 40 21 324 8080
faxFax:
+ 40 21 324 8080

URL

URL
www.ksb.ro

KSB The Film

The Fascinating World of KSB

KSB Ştiri

Descărcări

Toate manualele de operare, cataloagele produse, curbele caracteristice ale pompelor, documentaţie necesară lîn vedera participării la licitaţii publice, într-un cuvânt documentaţie completă!

Descărcări

Distribuitori

Căutaţi informaţii referitoare la service şi piese de schimb? Vă stăm la dispoziţie în secţiunea "Contact" pentru orice fel de solicitare.

Aflaţi mai multe