KSB in Nederland

KSB Nederland B.V. is in 1958 gesticht als dochteronderneming van het moederbedrijf, als opvolging van het toenmalige „Technisch Bureau voor Nederland“. Dit handelsagentschap had vanaf 1919 de belangen van KSB in Nederland behartigd.

KSB Nederland beschikt niet alleen over een vakkundig en gemotiveerd team adviseurs en projectengineers voor het brede spectrum aan KSB pompen en afsluiters, maar ook over een uitstekend servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord. KSB Nederland heeft ca. 80 medewerkers en is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en VCA.

KSB Nederland stelt zich voor

Kwaliteitsproducten, optimale advisering en de beste service – dat is de kracht van KSB.

meer zu KSB Nederland stelt zich voor

De successtory van KSB Nederland

KSB Nederland is volop in beweging en staat synoniem voor innovatie én traditie. Van oprichting tot de meest recente productnoviteit – de geschiedenis van KSB Nederland in vogelvlucht.

meer zu De successtory van KSB Nederland

Merken en producten van KSB

Onder de paraplu „KSB“ valt een omvangrijk aantal merknamen, die garant staan voor kwaliteitsproducten en diensten van het KSB-concern. De merken van KSB Nederland in vogelvlucht:

meer zu Merken en producten van KSB

Betrouwbaar, snel en dichtbij – KSB in Nederland

In Nederland is KSB met 2 vestigingen in Zwanenburg en Heinenoord vertegenwoordigd. Circa 80 medewerkers zorgen voor een optimaal advies aan klanten en een eersteklas service.

meer zu Betrouwbaar, snel en dichtbij – KSB in Nederland

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij KSB

Corporate Social Responsibility is bij KSB de gewoonste zaak van de wereld. Bij alle bedrijfsactiviteiten zet KSB zich in voor het milieu en voor de verstandige omgang met de omgeving en mensen.

meer zu Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij KSB

De hoogste kwaliteitstandaarden – nationale en internationale certificaten

KSB werkt wereldwijd in alle vestigingen volgens de meest recente kwaliteitsstandaarden. Zo hecht ook KSB Nederland grote waarden aan de hoogste kwaliteit – de vele certificaten bewijzen dat.

meer zu De hoogste kwaliteitstandaarden – nationale en internationale certificaten

KSB – een wereldconcern

Met een omzet van circa 2,2 miljard euro behoort KSB tot de belangrijkste aanbieders van pompen, afsluiters en systemen. Wereldwijd zetten meer dan 16.000 medewerkers zich in voor de beste service en hoogste productkwaliteit. (-> Engelstalig)

meer zu KSB – een wereldconcern
Extra informatie

Uw merk voor toptechniek

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen vertrouwen klanten over de hele werele op de pompen en afsluiters van KSB.

KSB Actueel

Downloads

Alle bedrijfsvoorschriften, productinformatie, grafieken, bestekteksten, productbrochures en bedrijfspublicaties

Downloads

Distributeurs

U bent op zoek naar informatie over producten, service en reserveonderdelen. Vraag ernaar bij uw KSB-adviseur.

Meer